Člověk nemá duši, tu má bicykl nebo ryba. 🚲🐟 😝
I vy máte duši, jenom jsi to neuvědomujete protože o tom je třeba hluboce přemýšlet a zabývat se touto tématikou.
A proč si teda ty duše vybírají i rodiče, kteří potom děti týrají, když si můžou vybrat život u jiných rodičů, jako v bavlnce u hodných bohatých rodičů?
Kvůli lekcím, třeba aby dokázaly co dokáží zvládnout
Tokových sci-fi pohádek se dá lidským mozkem vymyslet hromada. Realita daná přírodními zákony je ale taková, že žádná součástka, v tomto případě lidský mozek, není schopna pochopit ani sama sebe natož celkový, základní princip vesmíru, který sice je pouze pohybem hmotných částic, ale pohybem po čertech složitým.
takže nepřipouštíte že JE něco mezi nebem a zemí 🙂)
Kdo nevěří, zesměšňuje, uráží...není ještě v tom správném místě na cestě. Je to v pořádku a nemá smysl jim to nějak vysvětlovat. Každý jednou pochopí. Ale všechno má svůj čas. Hodně věcí ovlivňuje mozek se svojí logikou. Kdo se dívá srdcem a duší, tak ví. Hezký den všem, ať jste kdekoli.
A kdy to pochopím? V příští děloze bych si chtěl vybrat fakt jako život v topu, tak mě nanapínejte, nebo se narodíte jako saranče a já vás zašlápnu.
...ještě by mě zajímalo, kdo tento nekonečně složitý proces lidského bytí řídí? ...to by nám redaktor nemohl napsat?
Je to celý vesmír hierarchických bytostí. Hierarchií božských bytostí je devět, desátou bude po ukončení vývoje lidská bytost. Poznatky z duchovní vědy.
Ženy většinou tíhnou duševním světům, okultismu a astrologii, proto jich bylo v historii nařčeno z čarodějnictví. Ale proč to tak je, to mi nikdo logicky nevysvětlil. Jak to, že si v tom ženy libují. Proč se klidně mohou "pohybovat" v neurčitém, vágním duševním prostředí, sdělovat své myšlenky slovy, které se neuchopitelně přelévají sem a tam. Nás muže tento přístup rozčiluje, protože potřebujeme logiku, fyzickou podstatu, pevné body, o které bychom se mohli opřít a na něčem stavět.
Taky jsem to nechápal, ale snažil jsem se svou ženu pochopit, proč to tak dělají a došel jsem přitom například na to, proč se dnes každé druhé manželství rozpadá.je to totiž způsobeno výchovou dnešních chlapů v mačismu. Mačo když přijde domů po těžkým dnů v práci tak si lehne na k tv a čumí na fotbal. Vůbec mu nedochází že ženská běhá na mateřské kolem děcka už od rána, pere vaří aby byl manzilek spokojený uklízí být aby nežili v bordelu. Takhle to jde až do večera plný zápřah den co den dokud malý nejde do školky. Zatím to zvládá. Ale jak nastoupí do práce najednou už to nestíhá a tu si dovolí po manzilkovi chtít aby přiložil ruku k dílu a co se nestane, ejhle padla kosa na kámen, mačo řekne to je tvoje práce. Já tady vydělávám prachy. No a pak to ještě několik let takhle běží začnou hádky a skončí to rozvodem. Bohužel starost o deti je práce jako každá jiná a manželé o ní musí dělí rovn dílem, ale vlastně o všechno. Když se mámankovi nechce tak skončí rozvedený. Problém ale spočívá v tom že ženská po rozvodu nakonec může, při pátrání po důvodu rozvodu, přijít na to že si za to může sama že ona dopustila aby se tak manžel k ní choval. Že kdyby to tak debilně neměla nastaveno, tak si našla úplně jiného zlatého chlapa. To je vše.
A že jsem tak smělý, mohl by nám autor tohoto článku prozradit, kde ke všem těmto informacím přišel? Protože i kdybych byl ochoten připustit, že to takto opravdu může fungovat, nějak mi uniká jak je možné, že je s tímto procesem někdo tak detailně obeznámen.
Čím více se na zemi projevuje materialismus, tím více, jako vyrovnání, vzikají různé okultní proudy odlišných úrovní. Vždy existovali jedinci, kteří věděli víc než ostatní a dokázali vystoupit svým vědomím do duchovních světů, odkud mohli čerpat informace. Říká se jim zasvěcenci. Jedním z nich byl filosof Rudolf Steiner. Své poznatky filosofických směrů starých civilizací a zejména rosikruciánské theosofie zpracoval do svých knih a přednášek, které obohatil svých duchovněvědeckým zkoumáním.
Svět ženy opravdu nikdy nezklame. Jeden nesmysl za druhým. Co je cílem, aby byli blbí ještě blbější? Kdyby člověk měl brát vážně všechny ty bláboly, co si zde lze přečíst, vrátíme se za pár let k upalování čarodějnic, lovu upírů a vlkodlaků a budeme se bát do lesa, aby na nás neskočil hejkal...