No tak to je kapitol do učebnice Poslušné ovce, jste si vybrali před narozením, vesmírné zákony a podobné laciné slátaniny. Lidi přemýšlejme, ono to sice bolí, ale s tím uděláme největší parádu. A nedejte si nakukat kdejaký blábol.
A KDO O TOM POCHYBUJE,TAK MU ZATÍM NENÍ DÁNO...,VÍM,CO VÍM A BEZ VYMÝŠLENÍ JSEM BYL -CELKEM 3x!!!-MIMO SVÉ TĚLO,TENTO SVĚT A VIDĚL FILM SVÉHO ŽIVOTA...
Problém je v tom, že mozek dokáže při nějaké poruše, zkratu a co já vím, přehrát cokoli a naprosto věrohodně do nejmenších detailů. To potom bohužel člověk nedokáže rozlišit, co je realita a co fikce.
Ano dalo by se tomu verit a dokonce i verim,ale co valky, kde se zabiji deti a hladomor, kde deti umiraji hlady?To si duse vybrala dost spatny zivot, nebo ze by to byl trest za minule zivoty?Tak tomu moc nerozumim
Ráj na Zemi neexistuje. Ten je až v duchovním světě. Smrt člověka není konečno; je to proměna. Mladí lidé, kteří zemřou třeba ve válce, vnášejí svou smrtí do duchovního světa lásku a ideje, staří zemřelí moudrost. Obojí využije duchovní svět pro budoucí vývoj. Poznatky z duchovní vědy.
To jo to jsem teda pri tom vyberu rodicu musela byt bud uplne ozrala nebo totalni trotl. Ach jo.
Buďte si jistá,že jste si vybrala místo i rodiče to nejlepší k Vašemu životu-duchovnímu zrání i rozvoji.K pochopení těchto dějů je potřeba vědět více.Pokud máte zájem dejte vědět.
Dobrý den přispějí též svoji troškou do mlýna. Před patnácti lety se nám narodila dcera s vážným mentálním postižením ,, syndrom kočičího křiku" opožděný vývoj mikrocefalie,v podstatě nemluví její mozek nedokáže spojit víc než dvě slabiky a některé písmena neřekla ještě nikdy a to aby jsme porozuměli tomu co nam chce říct nás donutilo vyhledat právě duchovní pomoc,ne víru,ale to jakým způsobem o nás pečují andělé a strážci duší a jakým způsobem funguje kineziologie a hlavně tady propírána láska k bližnímu svému. Že sebepoškozování pramenilo že vzteku protoze nám neuměla říct co jí trápí a tak podobně. Tím se dostávám k tomu jaká zkušenosti mě přesvědčila,že je tady mnohem víc ,,věcí ",než jen naše malicherné Já. Stačilo jen aby jsme u ní každý den těsně po usnutí půl hodiny seděli a v hlavě si pořád dokola říkali: ,,miluju se",aby se ona sama začala mít ráda a po dvou měsících této terapie tyto problémy s kousáním se do rukou,škubání si vlasů, přestali.Tim že nemluvila tak nám to nemohla nijak okecat,jen jsme prostě výsledky viděli sami.Nejvetsi pravda je ta,že všechno špatný co uděláte se vám vrací,zlo nikdy nezmizí,proto je zapotřebí tolik lásky aby bylo mezi lidma a nestyď tě se poprosit anděly o pomoc když už nevíte kudy kam,pomohou všem.Diky za přečtení a nevěřeci ? Je mi líto,že mají tak těžký život,každý to má ve svých rukou
Moc silný příběh. Syn před třemi lety onemocněl a nemohl chodit. Berle, vozík... Nikdy jsme si nepřipustili, že to tak zůstane. Tento rok chodí opět po horách.
Četla jsem snad stovky knih, které se zabývají tímto tématem. Stalo se to po smrti syna a dějům, které se mi pak stávaly. Díky údajům získaným za několik desítek let na základě vědeckých studií je hypotéza o posmrtném životě dnes již více věrohodná než domněnka, podle níž po smrti neexistuje vůbec nic. Některé knihy jsou napsány tak, že čtenáře opravdu zaujme. Navíc některé knihy zároveň vysvětlují zážitky, které občas máme. Bohužel již si nepamatuji autora, který mě "donutil" se tomuto tématu nějaký čas věnovat.
Ale nikde jsem se nedočetla, že by si duše mohly vybírat rodiče.
No a kde se berou nove duse? Odkud? Zakonite, je nas na planete jak svabu, pocet neustale nabyva, tak kde? Vse obalujeme zavojem vznesenosti, omlouvame ciny predurcenim a odmitame zodpovednost za svuj zivot.
"... vyplývalo to z toho, že na pozemskou scénu nevstoupil nějaký konkrétní počet duší, ale něco jako duševní strom, který ze svých společných kořenů mohl nechat vzejít nespočetný počet duší." R. Steiner Z kroniky akaša.
V naší zemi je spousta ateistů. Hodně lidí si představí Boha jako toho pána s dlouhými vousy z Hrátky s čertem. Dobře, je to dané výchovou, jelikož přeci jen křesťanství zde bylo dlouho ukotveno. Proto chápu onen výsměch mnohých.
Války, drogy, ano, jsou zvláštní věci na tomto světě. K zamyšlení.. proč tu právě teď jsme? Proč se účastníme hry jménem covid, prohlížíme nějakému konfliktu na ua?
Asi to pro mnohé bude znít vtipně, leč, jsme Slované, vnímáte ono "slov"? My máme dar komunikace, vemte si AB, to je mistr slova, byť ho politicky nemám ráda, jeho um je fakt zajímavý.
Pro ty, kdo tu láteří... Podívejte se do svých rodin, co partner? Nepodobá se matce/otci? To, co vás v dětství trápilo, nepromítá se teď? A co kdybychom tu byli my právě teď a právě proto, abychom tu linii změnili?
Otec neměl čas, matka se o vás starala, případně přehlížela otcovu nevěru... A teď se ženě děje to samé? Chudák chlap se vždy o vše staral a manželka si toho nevšimla, nevážila?
Asi to bude znít, jako klišé, ale..co třeba vnímat své děti? Ony dost často říkají pravdu, kterou si my, dospělí, neumíme připustit. Křesťané se po staletí snažili vymýtit "mýty" o reinkarnaci... když někam člověk přijede a zdá se mu místo povědomé...někam ho to táhne.. Jenže, nastupuje jiná doba... Mnozí lidé mají silnou intuici, ale.. přeci je hloupost, co jim našeptává, nadáváme, že nekde se zdrzime na červenou na semaforu..ale už nám nedojde, že kdybychom nestáli, mohli jsme být my tím, na koho odletlo kolo od kamionu, atd..
Mezi nebem a Zemí něco je...je otázkou, zda chceme poznat, co...
V článku se tvrdí :"Podle mnoha starověkých kultur světa, včetně indiánské, africké, řecké a tibetské, si duše vybírají své rodiče a rodiny ......"
Dám k lepšímu jak si koloběh duší představují ti nejdůležitější vyznavačí převtělování hinduisté a budhisté podle knihy "Jitro kouzelníků" od Jacquese Bargiera.:
Duše zemřelého jde špinavou cestou , plnou výmolů a překážek, klopýtá, unavená a žíznivá jde směrem k nirváně, k rozplynutí, k ukončení lidských koloběhů. Ale po stranách té špinavé cesty jsou chladivé jeskyňky, které zvou duší k návštěvě, odpočinutí a občerstvení. Jenže se skutečnosti to nejsou žádné odpočinkové jeskyňky, ale právě kopulující dvojice. A když tedy ta duše do té jeskyňky vstoupí je nutně zachycena tou kupulující dvojící pro další život.
To by mě zajímalo, když si vyberu rodiče i čas narození, co se stane, když další duše budou chtit stejné rodiče, ale v různou dobu. Já vím, můžou to být sourozenci. Ale já budu chtít třeba 4. března a další duše 10.května téhož roku. .....
Otázku máte oblečenou do materialistického pozemského myšlení. Mysteria zrození jsou tajemná a vždy patřila k nesdělitelným. Na zrození se podílejí také hierarchie duchovních bytostí podle vesmírných plánů.