1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Mi připadne, že "to není žádná osobnost", je to "prostě něco"...Ale co, to opravdu nevím. Za peníze lze naprosto "zadupat" svou individualitu, jedinečnost, originalitu...To je hodně smutné. Nechtěla bych žít takový život.

11
Před 2 roky

Tak takhle vypadá člověk, o kterém se říká že má "vytlučenou palici".😎

41
Před 2 roky

Byl to takový pěkný chlap.. a teď je z něj zrůdná ženská.., to vůbec nechápu?

Kdybych ho potkala, tak bych mu řekla: Chlape, vrať se zpět k tomu, jaký si byl! Nedělej blbosti a ty prachy raději utrať za pomoc někomu kdo to skutečně potřebuje! Budeš krásně vypadat a taky se tak cítit!

Nikoho tím to neurážím ale je to čistě můj názor.

Dík.

4
Před 2 roky
Valentino 37

"Tohle" už nikdo nespraví :)

Před 2 roky

Paradox...Na jedné straně lidi umírají hladem, na straně druhé z rozežranosti někdo neví, co by. Medializovaní těchto nemocných lidí podporuje další...Potřebuje psychiatra, poznat, co je mít hlad a nemít peníze, ne chirurgické zákroky....At žije dnešní úžasná doba, fakt....

21
Před 2 roky

Hnus, že nejen on/ona/ono jsou schopni, ze sebe dělat kreatury, hnus je pro mne i to,že za peníze jsou lékaři/ plastici/ schopni vlastně všeho, nějak jsem hodně naivní, že etika apod jde stranou. Pochopím po úraze, či nějaké deformaci, že lidé po něčem sahnou, ale takovéto ničení vlastního těla za nemalé peníze. Nějak mi to hlava pořád nebere a hlavně se s takovými kreaturami roztrhl pytel a pořád se o nich píše, tím, je v tom utvrzují, že jsou zajímaví a budou pořád vymýšlet další a další úpravy na úkor vzhledu a zdraví...je to vlastně smutné, patří spíše do léčebny než do médií

5
Před 2 roky

hnus, katastrofa, zombie, fujjjj

19
Před 2 roky

Spíš než kosmetické operace by tu bylo hodně práce pro psychiatry.

40

Krompáč do ruky a lopatu. To bych těmto zrůdám naordinovala. Jsou dobří akorát pro úchyly. Nejhorší na tom je, že si peníze na tyto operace nevydělali, ale mají je z reklam, za které jim je posílají firmy, aby zvýšily svoje zisky. A média z nich dělají celebrity a blbnou hlavu už i dětem, které si myslí, že je to normální.

1
Před 2 roky

I moucha je na světě užitečnější než tato kreatura.No hlavně,že media mají o čem psát.Věděl bych,jak toto nemako vyléčit.Asi by z toho dostal kopřivku.Více netřeba něco psát.Je to hnus po všech stránkach.

11

Naprosto souhlasím a nechápu , jak se muže někomu něco takového líbit .a už vůbec nechápu jak muže někdo tak hazardovat s vlastním životem a tolikrát narkóza a třeba také možná infekce .Vždyť je to strašné.Tohle není sexy ,ale nechutné.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt