Dejte už pokoj, každý den mi na hlavní stránce Seznamu zabírá místo hned několik článků o ní. Už se bojím i otevřít ledničku..
Moje řeč. Myslím, že tu je spousta jiných, kteří by si zasloužili pozornost.
Už podle jejího vyjadřování se dá lehce odhadnout hodnota jejího IQ. A na koho že plive? Na ty,co jí živí? Děvče, hezká nejsi,chytrá taky ne, herečka už vůbec ne, nafrněná, arogantní, nediv se,že tě tolik lidí nemusí. PR si děláš sama. Chudák to tvoje dítě, až si jednou přečte,jak se jeho máma chovala 🤮
Ááá bleda zavist promluvila....
...má pravdu, jsme holt v Česku a úspěch se tu neodpouští...
Ale naštěstí i to se mění, závistivců je menšina...
A jaký má úspěch?
No, tak ráda by se chlubila a lidé na to neslyší 🙂. Jen jestli ve stylu své mluvy a chování vychovává syna a bude vychovávat to další dítě, máme se za pár let na co těšit - respektive ona. Až jí synek pošle do....bude se divit. Tak hodně štěstí.
Přečtěte si ještě jednou ten článek, čí je to mluva.
Je hezká, ale proč se vyjadřuje jak dlaždič?
Když ji ostatní nezajímají , tak proč na veřejnosti prezentuje i sobě každý prd?
Já ten herečkám nerozumím, vystavují svá fota z wc, koupelny, když vstávají, když si koupí nového pejska nebo když jim umře rybička, jak vymetání každý mejdan,koho v životě měly, jak jsou šťastné z nové svatby ( už několikáté), kolik mají vnuků, kdo už přišel jejich ložnicemi a hlavně vystavit výstřih až ke kolenům, prsa ven, atd.
Škoda, té se nedá prezentovat jejich mozkovna
Když ono toho mozku tam moc nemají, tak se není čím chlubit. 😉
Dneska může zpívat každý, kdo má tu drzost to, co vyluzuje z úst, za zpěv vydávat.
Hrát, jak je vidno může taky každé kopyto. Stačí se protlačit, do nějakého stupidního seriálu, a je hvězda. Máme nakonec nejvíce" herců a hereček " na počet obyvatel na světě. Komu se nechce něco dělat je herec, nebo zpěvák.
A že by byla krásná, jak se všude v médiích píše? I o tom se dá s úspěchem pochybovat. Obyčejná tuctovka, spíš nehezká.
Prostě produkt reklamy.
Ty jsi buď chudák nebo primitiv
29 to ji závidím ten věk. Taky bych chtěl bejt takhle mladej.
Nevím proč, ale kdykoliv ji vidím, vzpomenu si na nesmrtelnou hlášku Holzmana z jedné scénky.... Má takovou divnou hubu, jak rozšláplej pomeranč...... A IQ bude mít asi podobné... úroveň jejího vystupování mluví za vše... 😄😄
Holka zlatá,pusu máš širokou jako vjezd do pískovny.Že bys byla krasavice se říci nedá,ale průpměrná holka.Jsem zvědavá jestli ti celý život vydrží s tím kuchtíkem,který chvílema s těma vlasama vypadá jako babochlap.Přeji hodně štěstí.
kuchtík má prapodivné tyčinky pod nosem a na bradě
Do herečky má hodně daleko,moc toho v životě nepobrala i s tim kuchtikem vrana k vraně sedá,fandi si jak celebrita.Blazen žije take ve svem světě.