1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Dělá si to sama,všude cpe svůj pupek,pokud to bude dělat i s miminkem tak je úplně dutá opravdu,herečka je nijak,zpěvačka spíše takové karaoke,nevím asi ji nic jiného nezbývá než se cpat na net a do novin ...

32
Před 2 roky
Anna Modraskova

A ? Proč by ho neukazovala. Je na něj hrdá.

16
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Raději nekomentuji, posledně u krajinové jsem se vyjádřila slušně a můj komentář vymazali, asi to byl její fanda, stejně mě asi zase vymsazou, takže škoda se vyjadřovat, každý má právo mít svůj názor, všechny diskuse jsou zbytečné.

15
Před 2 roky
Zdeňka Svačková

že se na to nevybodnete, když vám tak úspěšné ženy vadí, nečtěte to, jak jednoduché

3
Před 2 roky

Jednou z výhod hraní videoher a sledováním streamovacich platforem typu Netflix a HBo max či disney + je ten, že nemáte čas sledovat český brak na nově nebo primě, či snad nedej bože na tu hrůzu chodit do kina. Takže vůbec nevím kdo je Eva Burešová a ani si ji googlit 😂✌️

16
Před 2 roky

Nevím, mně se takovéto vyjadřování moc nelíbí a ještě méně u ženy. Je to takové vyjadřování ženy lehčích mravů.

19
Před 2 roky

Dobrý den , nechtěla bych odsuzovat paní Burešovou , mám ji celkem ráda , jen bych připomněla že žádný strom neroste do nebe a o co výš se člověk dostane tak o to hlouběji padá . Přeji hezký den .

22
Před 2 roky

Vůbec se jí nedivím, jedině co můžem komentovat je její hraní a spívání, to ostatní je navýsost čistě její osobní věc! Jo a můžem ji popřát krásné mateřství, zdravé dítko,i štěstí ve vztahu!

28
Před 2 roky
Ondrej Mišáni

osobní věci se neprezentují veřejně. A když se prezentují, je potřeba počítat i s negativním ohlasem..nebo co čeká, jen pochvaly, pohlazení, atd?

40

Přečetla jsem si tady ty komentáře a vůbec se jí nedivím,hlavně ty od žen,Evičko žijte si svůj život a na ty lidi co o vás píší,z výšky víte co,přeji hodně štěstíčka v životě

13
Před 2 roky
Lenka Drächslerová

Přesně že ji extra nemusím jako všechny české celebrity ale tohle napsala hezky a jestli se to ostatním nelíbí ať si jdou fandit Hanychově 😁

4
Před 2 roky

Takže motto Burešové pro příští rok zní : AŤ SE KLIDNĚ VŠICHNI POSE**U," No, milá Evičko, aby jste to nebyla vy...

32
Před 2 roky

Vůbec nevím, kdo to je, ale četla jsem nadpis, že si mám nasr......t. Tak jo no, ale proč takovým lidem dávají prostor v článcích?

34
Před 2 roky
Iva Zunova

Ať se klidně všichni pos..ou opravdu neznamená že si máte nasr.t, podle mě to znamená, že již má v životě jiné priority nežli se zavděčit lidem všem, to je vše...

1
Před 2 roky

Proč proboha níže diskutující otevírají článek o někom, kdo je ale vůbec nezajímá? Nedivím se, že už napsala , co napsala, podle toho co občas zveřejní, jaké hovadiny a sprostoty jí lidi píší. A že dává fotky na veřejné sítě? No je to zpěvačka a herečka, tak že to, že je známá, ji živí. Ale jestli se vám nelíbí, stačí články o ní prostě nerozklikávat. Je to naprosto jednoduché.

13
Před 2 roky
Horka Zuzana

máte pravdu, naprostou

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt