Dělá si to sama,všude cpe svůj pupek,pokud to bude dělat i s miminkem tak je úplně dutá opravdu,herečka je nijak,zpěvačka spíše takové karaoke,nevím asi ji nic jiného nezbývá než se cpat na net a do novin ...
A ? Proč by ho neukazovala. Je na něj hrdá.
Raději nekomentuji, posledně u krajinové jsem se vyjádřila slušně a můj komentář vymazali, asi to byl její fanda, stejně mě asi zase vymsazou, takže škoda se vyjadřovat, každý má právo mít svůj názor, všechny diskuse jsou zbytečné.
že se na to nevybodnete, když vám tak úspěšné ženy vadí, nečtěte to, jak jednoduché
Jednou z výhod hraní videoher a sledováním streamovacich platforem typu Netflix a HBo max či disney + je ten, že nemáte čas sledovat český brak na nově nebo primě, či snad nedej bože na tu hrůzu chodit do kina. Takže vůbec nevím kdo je Eva Burešová a ani si ji googlit 😂✌️
Nevím, mně se takovéto vyjadřování moc nelíbí a ještě méně u ženy. Je to takové vyjadřování ženy lehčích mravů.
Dobrý den , nechtěla bych odsuzovat paní Burešovou , mám ji celkem ráda , jen bych připomněla že žádný strom neroste do nebe a o co výš se člověk dostane tak o to hlouběji padá . Přeji hezký den .
Vůbec se jí nedivím, jedině co můžem komentovat je její hraní a spívání, to ostatní je navýsost čistě její osobní věc! Jo a můžem ji popřát krásné mateřství, zdravé dítko,i štěstí ve vztahu!
osobní věci se neprezentují veřejně. A když se prezentují, je potřeba počítat i s negativním ohlasem..nebo co čeká, jen pochvaly, pohlazení, atd?
Přečetla jsem si tady ty komentáře a vůbec se jí nedivím,hlavně ty od žen,Evičko žijte si svůj život a na ty lidi co o vás píší,z výšky víte co,přeji hodně štěstíčka v životě
Přesně že ji extra nemusím jako všechny české celebrity ale tohle napsala hezky a jestli se to ostatním nelíbí ať si jdou fandit Hanychově 😁
Takže motto Burešové pro příští rok zní : AŤ SE KLIDNĚ VŠICHNI POSE**U," No, milá Evičko, aby jste to nebyla vy...
Vůbec nevím, kdo to je, ale četla jsem nadpis, že si mám nasr......t. Tak jo no, ale proč takovým lidem dávají prostor v článcích?
Ať se klidně všichni pos..ou opravdu neznamená že si máte nasr.t, podle mě to znamená, že již má v životě jiné priority nežli se zavděčit lidem všem, to je vše...
Proč proboha níže diskutující otevírají článek o někom, kdo je ale vůbec nezajímá? Nedivím se, že už napsala , co napsala, podle toho co občas zveřejní, jaké hovadiny a sprostoty jí lidi píší. A že dává fotky na veřejné sítě? No je to zpěvačka a herečka, tak že to, že je známá, ji živí. Ale jestli se vám nelíbí, stačí články o ní prostě nerozklikávat. Je to naprosto jednoduché.
máte pravdu, naprostou