1600/1600Zbývá 1600 znaků

Milá Evičko žádný strom neroste do nebe a zůstaň pěkně na zemi a ještě jsi toho tolik nedokázala abys vzkazoval lidem to nas------👎☹️

19
Miroslav Šťástka

Milá není

9

Tak to je opravdu nechutné, nemám co víc dodat .vlástně ano zhnusila se nám svým chováním .odteď vse přepínáme kde hraje, je namyšlená a sprostá

35
Před 2 roky
Petra Bulic Vojtkova

Ani se jí nedivím, potom jak se tady ti ubožáci o ni vyjadřují, pukněte všichni vzteky ona se má dobře a bude se mít ,ať chcete nebo ne

1
Před 2 roky

A my se máme jako z ní pos..t ?

30
Před 2 roky
Ivan Štěpánek

To ani ne, tak složité to nebude. Stačí prostě články o ní nerozklikávat.

11
Před 2 roky

Já nevím co je na ní tak hezkého nebo čím je zajímavá tak, že se o ní píše. Podívám se na ni a vidím bývalou snachu -také s křečovitým úsměvem(a to je vemeno - slušně řečeno).

Jestli má někdo zásluhu na tom, že je těhotná, tak to musí vědět ona kdo byl na ní. Ten "na hoře",tak ten určitě ne. Chlubí se něčím na čem má jen poloviční zásluhu. Dopřává svým dětem své tatínky a k té větě ?

Ona ať se jde taky vy....

17
Před 2 roky

Když se nebude neustále prezentovat, tak ubude i hejterů. Myslím, že je pěkná, ale bříško a zoubky už jsme viděli 100x. Takže stačilo.Hodně zdraví.

11
Před 2 roky
Marie Skovajsová

Jednoduše a skvěle napsané! Malilinko sarkazmu, ale nevadí.

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Přeji ji hodně pohody, zdraví i štěstí. Nejsem její fanynkou, ani nepatřím k těm, co ji odsuzují. Nicméně mi opravdu vadí její slovník - co to o sobě prozrazuje? Asi víc, než by chtěla... Že by své IQ? Škoda.

25
Před 2 roky

Milá Evo, přeju Ti všechno nejlepší a z povykování přihlouplých, závistivých splašků si nic nedělej. Jedno arabské přísloví zní: Psi štěkají, ale karavana jede dál... Držím Ti palce.

5
Oldřich Veselý

Karavana už dojela

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Včera jsem četla,že tato rádoby celebrita se "postará" o to,aby si Kociánová a Nesvačilová na Primě ani neskrtla díky tomu,že přebrali jiné muže.Ze prý má na Primě velké slovo. No, nevím na co si tato žena hraje.Drive jsem ji měla ráda,ale poslední dobou ji už nemohu ani cítit.

Je zlostná vulgární,arogantní a nesnese sebemenší kritiku. Jiné celebrity by kritiku přešli.

1
Před 2 roky

Akorát, že to bylo trošičku jinak 😂😂😂 děláte z ní krávu úplně zbytečně 🤦‍♀️ Ach ty média… v době, kdy se dá všechno ověřit se divím tomu, ne, že to někdo čte, ale tomu věří 🤦‍♀️Jdete na její insta účet a přečtěte si pointu, než něco budete komentovat 😂🤦‍♀️

7

Práce je práce, ale proč vystavovat fotky ze soukromí a pak se vztekat kvůli negativním komentářům?

64
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt