Když napíšete, že lidé narození v prosinci nemají zvýšenou odolnost před "určitými chorobami", tak by se slušelo dodat, jaké určité choroby máte na mysli. Jinak je to jen žvást.
Celé je to žvást..
Taaaaková blbost:-))))))
Povrchní informační mišmaš, který má nicméně reálný základ. Že doba zrození ovlivňuje zdraví člověka věděla už dávná čínská civilizace a vypracovala na jejím základě diagnostiku a celý systém léčení. Roky narození jsou sestaveny v čínské lunární astrologii a každý si tam může najít zrození pod vlivem své planety a následný sklon k určitým onemocněním. Je to velmi přesné.
Pište něco užitečnýho a né takovýhle žvásty pro boha. Kdo to napsal..., styďte se!
a to byli vědci z USA, CCCP nebo ČÍNY no v každém případě je tento článek pořádná čína ale je možné že pochází z rádia "jerevan" kdysi tak oblíbené a za měsíc nám bude psát přesný opak
Koukám, že Svět ženy krmí ženy často pěknými stupiditami. Doufám, že se tomu také jenom smějí.
Toto napsal ožralý debilní hňup. Co na tyto kraviny cenzor? Pokud někdo píše nesmysly, tak se nic neděje a je to v pořádku. Pokud napíšu veřejně dostupnou pravdu, tak mě na měsíc vymáznou. Pokud jsem narozený v říjnu, tak se může stát, že onemocním. To je kravina!
Zajímavé jak všichni odsuzují redaktora okurkové sezony. Co má chudák psát?? Učitelky sežrané žralokem jsou už rozebrané z ciziny. O táboráku lépe pomlčet..
Jakoby jste neznali jakým způsobem se hlásilo počasí a občas i hlásí. Každý si našel v předpovědi to svoje a to samé najdete v horoskopech.
Jak začne topná sezona,hned se bude diskutovat o něčem jiném.
Je to totální blábol, jsem narozený v září, kdybych měl mít nejhorší postavení podle článku ale je mi už 76 roků a byl jsem nemocný v průměru jeden den na jeden rok zaměstnání, a od roku 1989 jsem nebyl nemocný, jen jsem byl na operaci s tříselnou kýlou
Taky jsem v září, je mi teda míň (29), ale snad jen jednou v životě jsem měla chřipku, jinak nic. Takže září asi až tak problematický měsíc nebude...
Listopad a ADHD, to jste mě dostali, já jsme líná jako želva a s touto nemocí jsme se u žádného listopadového znamení nesetkala , totéž platí u dalších nemocí............
Rychle jste četla, nejedná se pouze o měsíc listopad. Je tam malý rozptyl a já se s tímto postižením v daném "rozptylu" potkala opakovaně. Může být náhoda