1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když napíšete, že lidé narození v prosinci nemají zvýšenou odolnost před "určitými chorobami", tak by se slušelo dodat, jaké určité choroby máte na mysli. Jinak je to jen žvást.

38
Před 2 roky
Alena Zemanová

Celé je to žvást..

108
Zobrazit další 3 reakce

Taaaaková blbost:-))))))

28
Před 2 roky

Povrchní informační mišmaš, který má nicméně reálný základ. Že doba zrození ovlivňuje zdraví člověka věděla už dávná čínská civilizace a vypracovala na jejím základě diagnostiku a celý systém léčení. Roky narození jsou sestaveny v čínské lunární astrologii a každý si tam může najít zrození pod vlivem své planety a následný sklon k určitým onemocněním. Je to velmi přesné.

7
Před 2 roky

Pište něco užitečnýho a né takovýhle žvásty pro boha. Kdo to napsal..., styďte se!

18
Před 2 roky

a to byli vědci z USA, CCCP nebo ČÍNY no v každém případě je tento článek pořádná čína ale je možné že pochází z rádia "jerevan" kdysi tak oblíbené a za měsíc nám bude psát přesný opak

3
Před 2 roky

Koukám, že Svět ženy krmí ženy často pěknými stupiditami. Doufám, že se tomu také jenom smějí.

8
Před 2 roky

Toto napsal ožralý debilní hňup. Co na tyto kraviny cenzor? Pokud někdo píše nesmysly, tak se nic neděje a je to v pořádku. Pokud napíšu veřejně dostupnou pravdu, tak mě na měsíc vymáznou. Pokud jsem narozený v říjnu, tak se může stát, že onemocním. To je kravina!

9
Před 2 roky

Zajímavé jak všichni odsuzují redaktora okurkové sezony. Co má chudák psát?? Učitelky sežrané žralokem jsou už rozebrané z ciziny. O táboráku lépe pomlčet..

Jakoby jste neznali jakým způsobem se hlásilo počasí a občas i hlásí. Každý si našel v předpovědi to svoje a to samé najdete v horoskopech.

Jak začne topná sezona,hned se bude diskutovat o něčem jiném.

7
Před 2 roky

Je to totální blábol, jsem narozený v září, kdybych měl mít nejhorší postavení podle článku ale je mi už 76 roků a byl jsem nemocný v průměru jeden den na jeden rok zaměstnání, a od roku 1989 jsem nebyl nemocný, jen jsem byl na operaci s tříselnou kýlou

5
Quido Skala

Taky jsem v září, je mi teda míň (29), ale snad jen jednou v životě jsem měla chřipku, jinak nic. Takže září asi až tak problematický měsíc nebude...

3

Listopad a ADHD, to jste mě dostali, já jsme líná jako želva a s touto nemocí jsme se u žádného listopadového znamení nesetkala , totéž platí u dalších nemocí............

8
Před 2 roky
Marie Jana Kolomazníková

Rychle jste četla, nejedná se pouze o měsíc listopad. Je tam malý rozptyl a já se s tímto postižením v daném "rozptylu" potkala opakovaně. Může být náhoda

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt