1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Svět ženy, ani mne to nepřekvapuje. Jaký šéf, takový redaktoři! Paní Holemá, doporučila bych vyměnit zaměstnání! Tuto práci redaktora totiž neumíte! Běžte třeba do trafiky a tam si můžete v klidu přečíst, jaké hovadiny Svět ženy píše.

4
Před 2 roky
Danuše Buchalová

jj ještě je jedno pracoviště zajímavé "drůbežárny xaverov" (zdůrazňuji, že s panem Xaverem tato poznámka nemá nic společného)!!!

2
Před 2 roky

Autor tohoto článku napsal bláboly na druhou. Absolutně nepodložené, dobré tak akorát k podpoření nejistoty, které je v současné době víc než dost. Zařazeno v sekci Svět ženy, protože ženy obecně slyší více na taková rádoby zaručená tvrzení.......... Přeji hezký den a nevěřte všem těm "strašákům"...........

3
Před 2 roky

Trochu se o tyto věci zajímám. Ale tento článek je absolutní snůška blábolů a pro autora bez nároku na honorář. Tfuj

3
Před 2 roky

Zvasty. Nesedi to ani na mne, ani na me deti a take ne na rodice ci prarodice.

7
Před 2 roky

Bezvadný. Září, nejproblematičtější měsíc a vlastně tam píšete o říjnu. Jinak celé je to o ničem... Zdroj té vědecké studie? Magazín Kolumbie?

25
Před 2 roky

To asi stvořil někdo, kdo se prohlásil za odborníka Dvojčata by podle toho měla být ohrožena stejně, jenže ona to nerespektují a jsou každé jiné.

13
Před 2 roky

Kdo tyhle nesmysly vymyšli??

22

Po přečtení článečku se již cítím být po smrti... 🙂 🙂 🙂

3
Před 2 roky

A kde je to problematické září, když tam píšete o říjnu?

Jinak snůška pitomostí...

21
Před 2 roky

Budu velmi mírný - absolutně to vůbec nesedí - jsem v březnu a mám astma, srdce mám v pořádku

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt