Proč nikdy těm "zaručeným receptům" hollywoodských hvězd nevěřím? Protože jsou vymyšlené tak, aby zněly cool a elegantně, aby hvězdě dodaly lesku. Jako realitu bych spíš viděla to, co Roberts řekla jako hvězda Anna v Notting Hill: "Už patnáct let jsem se pořádně nenajedla. Patnáct let mám pořád hlad."
Poněkud nákladný jídelníček. Skoro bych řekla, že se jako doporučení pro běžné lidi vůbec nehodí. Na druhé straně nepřekvapuje.
Co je tam prosím nákladného? Vždyť tam jdou samé běžné věci, krom lososa.
No jen malinký problém je v tom, že obyčejný člověk na to nemá.....a ti co mají, tak pak co myslí,ze je pro ně nej....ať jedí...každý je strůjcem svého života😉😉😉ale nezávidime, vzdyt chleba se sádlem a cibuli je taky zdravý a mňamka,teď záleží na tom kolik jich musím sníst abych se najedl🤣🤣🤣😂😂😂😂 pro ty co to nepochopili,je to sranda
Na chlebu se sádlem jsem vyrostla, kolik ho člověk musí snít, aby se najedl - jak kdo, dva krajíčky mi stačily. Už jsem vyzkoušela stravování jakékoliv, jako asi většina těch, kteří se snaží zhubnout neb se drží. Ale jedno vím jistě, a to, že česká kuchyně je prostě česká kuchyně, nejlepší ! A člověk má jíst to kde žije, kde vyrostl a co mu chutná. Začla jsem se řídit heslem, že těm, kterým se nelíbím, si mě nezaslouží. A mám to vyřešeno.
Děláme si vlastní kváskový chleba z bio mouky a 800g nás vyjde na 30 korun těstoviny to samé, přestali jsme úplně používat pšenici a světe div se tlak z vysokého na nízký a 16kilo dole dokonce i svaly jsou silnější, ale je to výsledek po dvou letech. Když si potraviny naklíčíte zvětšíte jejich objem nejíme tolik maso, více vejce a luštěniny a hlady už opra
bože vy musíte být strašně zdaví, že by vas meli nekde vystavovat 🙂
Klidně bych zmíněný jídelníček brala. Bohužel to má jeden zádrhel. Projedla bych peníze na celý měsíc za pár dnů.
A hlady netrpím. Není problém ne těchto celozrnných surovinách jíst pouze 2x denně. Teď jsem byla s dcerou hospitalivaná a nemohli jsme dodržovat náš stravovaci režim a opět se dostavil vlčí hlad a byla jsem celá opuchlá. Váhově jsem na tom byla úplně stejně . Po třech týdnech doma opět bez hladu a tělo už trochu oplasklo. Takže pokud chcete zkusit zhubnout tak zkuste celozrnné věci nejlépe bio jelikož ve slupkách je pesticidů nejvíce. Ale ne kupované tam většinou přidají právě lepek aby jim to pěkně nakynulo. Takže celozrnná houska z krámu může mnohdy napáchat mnohem větší zlo. Jo a klíčené potraviny a kváskové pečivo mají úplně jiné výživové hodnoty.
Coz o to, Juliin jidelnicek by si tak cesi radi doprali, ale asi budou radi kdyz budou mit na chleba s margarinem.
Mluvte laskavě za sebe.
Je je to je zase komentářů jak nejí a jak je to strašně drahé. Troufám si říci, že většina lidí co tu naříká, nezkusila lepší stravování a umí jenom plaka
Hlavní devizou Julie Roberts jsou její geny,, ta nepřibere ,i kdyby snědla 3 řádky brambor a krávu k tomu,, a , že o sebe ještě navíc pečuje , je její plus...
Protože určitě v životě nenakupovala v Tescu , nebo Lidlu ...
Vy také nemusíte.