Takové nesmysli pořád,kdo má palec víc do levá bude alkoholik,kdo má větší nosní díry má sklony ke lhaní,kudrnaté vlasy mají hodně ženy,rovné vlasy mají prolhané,nehty do tvaru špičky nosi namyšlené ženy,chlupy v nose mají chlapi co nechtějí pracovat,Ježíši kam ten svět se řítí
A kdo se jmenuje Anna neumí česky. 😄
Elvis Presley že měl tragický osud? Zemřel rychle a v rauši jako jeden z nejbohatších lidí Ameriky a nejslavnější člověk na světě poté, co položil základy moderního big beatu a změnil hudební průmysl. Hergot, já chci také mít tragický osud!
Mám takové oči, mám opravdu tragický osud 🙁, ale stejně jako Elvis - ještě žiju 😄
Bohužel to není žádný blábol.Tento typ očí se pojí s vysokou emocionalitou.Pozitiva jsou určitě citlivost ,vnímavost,empatie,umělecké sklony.Ta odvrácená strana jsou potom sklony k různým duševním chorobám,impulzivitě,problémy ve vztazích k sobě samé i ostatním. A v tom je tragičnost.
Já jen žasnu, kolik pověr v tomto osvíceném století jen kvete! Inu, kde končí víra, začíná pověra!
Ne tak úplně. Duševní rozpoložení ovlivňují hormony. Pokud Vám něco nefunguje v rovnováze tak se to projeví na chování i na vzhledu. Jestli to napraví úprava jídelníčku nevím, s disfunkcí se může člověk narodit, nebo ji získá po narození působením okolí. Každopádně pokud vůbec pomůže strava, tak je to na dlouho a otázka jak moc. A nevěřím že by to mohlo mít nějak velký vliv u člověka nad 35.
Ovšem cítit se lépe díky vyvážené stravě určitě pomůže, kéž bych se tím řídil :)
Psát článek, který srovnává oči Japonců a bělochů je trochu mimo, autor si asi neuvědomuje rozdíl, nebo neviděl nikdy japonské oči.
A tuto pověru tam mají kvůli misencum, ti jediní mohou v zemi vycházejícího slunce mít takové oči, a ty tam nikdy neměly v lásce.
Totální pitomost, je mi 81 let a žádné životní karamboly mě nepostihly. Už nevědí co psát!
Už jsem vstával, že se půjdu podívat do zrcadla. Ale pak jsem si řekl: "Ty troubo, kdybys měl oči sanpaku, tak by sis tenhle článek už nemohl přečíst!" A tak jsem si zase sedl.
Asi jsem blbec, ale já na těch očích nic zvláštního nevidím :o
Přece není běžné mít takhle vykulené oči. A u Japonců už vůbec ne.
Tak podle tohoto článku čeká tragický konec skoro každého z nás.
Při pohledu na ceny v obchodech má oči s rysem sanpaku tak 80% zákazníků.
Tak tohle je kolosální broskvovina!
To je krásný výraz!
A kdo se podívá do zrcadla je.....(a veliké to..)