Pardon, dámy, ale to je ale pěkná ptákovina. Třeba 03:33 vidí buď člověk na noční, nebo někdo, kdo si dal trochu do trumpety a vrací se z baru. Nebo jde zkrátka v noci na záchod.
Článek je v sekci tajemno a komentáře vesměs posměšné. Jak lidské. Je libo raději nekonečné příběhy Agáty Hanychové a k tomu pivo a párek? Ale prosím, každého věc.
Jinak moc pěkně napsáno. S těmi čísly mimo 11.11 bych byl opatrný. Ale 11.11 je jednoznačně signálem probuzení a nasměrování na duchovní cestu člověka. Mně se jedničky začaly s železnou pravidelností objevovat někdy v roce 2012 a od té doby se dějí věci: lety a pády, kotrmelce v blátě... Vše ale jedině k duchovnímu vzestupu, který je v životě člověka naprosto stěžejní. Kdo zažil taky, asi se teď usmívá jako já... 😉😊
Naprostý souhlas!
Také nějak nechápu, proč i na hlavní stránce novináři neustále řeší Hanychovou...Žilkovou...
Ale když vidím v metru, jak lidé po ránu doslova hltají bulvární Blesk a Aha, Rytmus života a další tisk s hodně pochybnými "informacemi", tak se asi nelze divit...
Inu - proti gustu... 🙂)
Já to vidím taky, 05:55 když vstávám do práce, 08:08 když si vařím první kafe, 10:10 když si vařím druhé kafe, 12:12 když obědvám, 20:20 když jdu do hospody k Ferdovi a 22:22 když z hospody, to ke mě nepromlouvá vesmír, ale moje paní, 00:00 většinou nevidím, to už spím jako dřevo.
Numerologové zřejmě zapomněli, že je stejná šance vidět 12:53 jako 5:55. Pokud někdo ale vstává ráno před šestou do práce, je celkem vyšší šance vidět 5:55, proto ještě nejde o člověka který je samá změna.
Už to vidím
Manžel v 11:10 Tak co budeme mít k obědu.
manželka: To počká. Za minutu bude hovořit vesmír
Často se mi stává ,že se podívám na hodiny a je 21.21 Tak co teď s tím.
Já pravidelně vídám 12:34 😀
Kupte si hodinky s ručičkama 🙂