1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Princ a Večernice a Byl jednou jeden král "Co mi lezeš do snu!?" , nebo "....proč se mi chceš zdát ty, když se mi zdá Maruška?" Tyhle hlášky J.Wericha nemají chybu.

8

Je jich spoustu i Třetí princ. Princ Bajaja. Samozřejmě Tři oříšky pro Popelku. A Nebojsa... a spoustu dalších ....

12
Před 2 roky
Martina Navrkalová

Nejraději mám Princeznu se zlatou hvězdou, líbí se mi nádherná čeština a mladý Zíma, jehož si matně pamatuju už jen z protivných dechovek.:-)

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

S čerty nejsou žerty, Tři oříšky pro Popelku, Pyšná princezna, Šíleně smutná princezna, No, mám ráda všechny české pohádky.

2
Před 2 roky

Mám rád všechny pohádky. důležité je vnímat je očima dětských diváků. Ale jedna u mne vede a to Byl jednou jeden král.

Před 2 roky

Dobrý den, u mně je to černobílá pohádka POPELKA s Evou Hruškovou a Jiřím Štědroněm. A moc se mi líbí Anděl Páně I. i Anděl Páně II.

8
Před 2 roky

S Čerty nejsou žerty a Hrátky s čertem.(budliky,malá dává a jedem. Než to dořekneš,tak to mám rozdaný) To se neomrzí nikdy.

8
Před 2 roky

Mám rád skoro všechny pohádky, z těch novějších třeba Korunní princ (alias rytíř Lavice).

7
Před 2 roky

Všechny pohádky jsou hezké až na tu o Pětikolce.

7
Před 2 roky

Pro mě rozhodně tři oříšky pro Popelku. Dařbujan a pandrhola. Starší české pohádky jsou moc hezké.

4
Před 2 roky

Top pohádka vztik k zemi, machale vrať se,je to rebel! je to je peněz ne to je moje 😁🤣❤️

2
Před 2 roky
Michal Brich

Já to řeknu tatínkovi a ten vám vypoví válku ! Spadlo ti to Máchale, asi vítr !

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt