Ona byla pěkná i v tom vyšším věku, taková velice souměrná milá tvář,.....připomíná mě to naši Květu Fialovou 🙂
Mě se v tom vyšším věku dokonce líbí víc než v mládí. Naše prvorepublikové hvězdy zase naopak, ve stáří dobře vypadala dobře snad jen Mandlová. Tahle paní Stuartová se dožila krásného věku...
Americká herečka Gloria Stuartová, nar. 4. července 1910, Santa Monica, Kalifornie, USA - úmrtí 26. září 2010, Los Angeles, Kalifornie, USA.
V roce 1997 jí Titanic vynesl první nominaci na Oscara, herečce tehdy bylo 87 let. :-)
Jo, to mi připomnělo knihu Zaklínač. Jedna stará bylinkářka tam léčí zraněného a poté si šňupne fisstech (pervitin v Zaklínači) a říká, že jí to dělá dobře na mysl a krásu. Geralt se na ní podívá a řekne si, že kdysi musela být vážně krásná, ale je to už ku... hodně dávno. 🙂
Proč nenapíšete Rose jako stará, ale neustále stařenka? Je to trapárna.
Krásná jako děvče, krásná žena a krásná dáma.
Krásná žena asi nejen vzhledem, ale i duší - dosloužit blízkému až do smrti, to značí obětavost a sílu. (Znám z vlastní zkušenosti - babička, tatínek a pak maminka. O tu jsem se starala téměř sama.)
Byla krásná za mlada i ve stáří.
Přijde mi, že dřív ti mladí lidé vypadali líp...
Opět plnohodnotný článek s chybami, nechutně protkaný reklamami! Ostuda!
Krásná za mlada, i krásná jako babička.....
Byla podobna Silvestru Stallonovi za mlada. Ma podobnej kukuc.