1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ona byla pěkná i v tom vyšším věku, taková velice souměrná milá tvář,.....připomíná mě to naši Květu Fialovou 🙂

32
Před 2 roky
Jana Marková

Mě se v tom vyšším věku dokonce líbí víc než v mládí. Naše prvorepublikové hvězdy zase naopak, ve stáří dobře vypadala dobře snad jen Mandlová. Tahle paní Stuartová se dožila krásného věku...

6
Před 2 roky

Americká herečka Gloria Stuartová, nar. 4. července 1910, Santa Monica, Kalifornie, USA - úmrtí 26. září 2010, Los Angeles, Kalifornie, USA.

V roce 1997 jí Titanic vynesl první nominaci na Oscara, herečce tehdy bylo 87 let. :-)

6
Před 2 roky

Jo, to mi připomnělo knihu Zaklínač. Jedna stará bylinkářka tam léčí zraněného a poté si šňupne fisstech (pervitin v Zaklínači) a říká, že jí to dělá dobře na mysl a krásu. Geralt se na ní podívá a řekne si, že kdysi musela být vážně krásná, ale je to už ku... hodně dávno. 🙂

4
Před 2 roky

Proč nenapíšete Rose jako stará, ale neustále stařenka? Je to trapárna.

8
Před 2 roky

Krásná jako děvče, krásná žena a krásná dáma.

5
Před 2 roky

Krásná žena asi nejen vzhledem, ale i duší - dosloužit blízkému až do smrti, to značí obětavost a sílu. (Znám z vlastní zkušenosti - babička, tatínek a pak maminka. O tu jsem se starala téměř sama.)

Byla krásná za mlada i ve stáří.

Přijde mi, že dřív ti mladí lidé vypadali líp...

3
Před 2 roky

Opět plnohodnotný článek s chybami, nechutně protkaný reklamami! Ostuda!

16
Před 2 roky

Krásná za mlada, i krásná jako babička.....

23
Před 2 roky

Byla podobna Silvestru Stallonovi za mlada. Ma podobnej kukuc.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt