1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jako herecka byla fajn, ale stihla, tak pod tim si predstavuju jinou postavu🤔

27
Před 2 roky
Martin

A co jako - stihla.

Nevím, co měla stihnout.

11
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Slunce seno atd. Nejhorší filmy co jsem s ní viděl. Kouřila jak komín celý život. Rakovina se dala čekat. Dobrá byla v Homolkových. Ve všech dobrých rodácich a dalších.

9
Před 2 roky

Byla všehoschopná, kandidovala na prezidentku za komunisty, taková to byla šikulka!

19
Před 2 roky
Lewa Fortis

"KSČM byla první a jediná strana, která mi kandidátku nabídla. Ráda bych zdůraznila, že kandiduji jako bezpartijní, nejsem členkou KSČM a necítím se této straně nijak zavázána. Stejně tak bych přijala kandidaturu za kteroukoli jinou parlamentní stranu," zaklínala se v rozhovoru v září 1996 v místních novinách a naznačila tak něco ze své politické naivity. Kde zůstal její zdravý rozum, už neřekla. Jména ostatních šesti kandidujících dva měsíce před volbami neznala a o jejich názory se nezajímala.

11
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Helenka byla skvělá mám ji ráda hlavně ve Slunce, seno.....☺️🌹🕊️

25
Před 2 roky

Tak aspoň jste mohli sehnat tu fotku štíhlé baletky...

15
Před 1 rokem
Vladimir Cihla

Pokud baletila v Národním divadle, tak asi štíhlá musela v té době být. Též mne zaráží že z toho období není fotka. Vždyť ten dětský balet musel mít spoooooustu vystoupení.

Před 2 roky

ano, dobyla svět, morbidní nadváhou, zničila jedinému synovi zdraví,manželství

18
Před 2 roky

Byla super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6
Před 2 roky

Miluji její filmy 🤗 top herečka

31
Před 2 roky
Kamila Putyrova

To tedy máte vkus.

8
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Bývala krásnou štíhlou baletkou...a mohl bych jí vidět?

15
Před 2 roky

" Kde bych já mohla bývala bejt, kdybych byla bejvala neztloustla" - řekla paní Homoloková :)

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt