Chudak dítě, chytré po mamince, hezké po tatínkovi, v širší rodině Tomicovou. Ta by mohla suplovat babičku. Čas mít bude a nakonec to ona nejvíc vyhrála. Může být ráda, že se takového ťunťy zbavila, mladé není co závidět. Copak v Praze došli normalni chlapi?
Může se těšit, že jí udělá to samé co Tomicové, často se to stává
Slečna je "šikovná" a má silný žaludek. Kdoví, čí to dítě vůbec je. Takových kukaček je.
Nikdo nemá právo nikoho vlastnit,manželství je jen lidmi vymyšlené a to,že nemusí trvat celoživotně,je na každém z nás. Proč tedy tolik negací,když je procentálně vic zkrachovalých manželstvi,než těch co umí se svazkem manželským naložit. Prostě se to tak stalo,život je krátký na to,aby byl svazek manželský časem trápením.
Proc soudite furt ji. tu novou? Pokud by nechtěl tak by jinam nešel. A ke všemu musi byt dva a ne jen svobodná ženská.... Furt dokola to ted bude. Ten bulvar zase bude psát furt dokola. To jsou komentáře tady. Fujj
Přesně.Nic o tom nevíte,jen si přečtete pár vycucaných článků a svoláváte na Kristýnu hromy,blesky,karmu desatero.Je mi z toho špatně.Nic neni tak to vypadá,jak vám to prezentují.Z největších mrch,dělají chudinky a světice,viz Kostková,Rybová - cíleně rozsekaly rodinu s malými dětmi,aby pak vystupovaly jako neposkvrněné matky.Tomicová má už děti velké,není bez pomoci a je to jejich soukromá kauza,o které nic nevíte.
Co na to říct, je to jejich věc... Mladé slečně ze srdce přeji starého pána. A starému pánovi, aby si za pár let hlídal hlavu, by mu na ní náhodou nevyrostly parohy... Paní Tomicová to po čase vydýchá a třeba se ještě někdo objeví...
Pravdepodobne to tak dopadne, a mozna, ze bude pani Tomicova zase spokojena. A pan Maly mozna bude zit v obavach, aby si zase nemusel balit sve veci. Jak leta jdou tak se leccos meni.
Mám ráda obě dvě herečky, je mi líto čím si musí procházet, ale je to jednoduché to hodit na paní Krystýnu, ale nikdo s nimi nežil, nikdo. A proč se automaticky hází vina na tu, kvůli které odešel?? Odešl on, a hlavně odejít má právo každý, ale nemá být srab a udělat to na poslední chvíli až vlastně už to nijak nejde ututlat. Myslím, že svým trápením si prošly obě dvě herečky.
Co je komu do toho jak někdo žije či se rozvádí i když je to herec. Ať si každý strká nos do svých záležitostí.
Herečku Kociánovou ve vztahu s Ondřejem Malým nechápu, ale i tak je to jejich věc. Mě spíš zaráží, že tu všichni odsuzují jenom jí a už ne manžela p. Tomicové. Přece je jasné, že jakýkoli vztah je vždycky věcí dvou lidí, takže snad i herec Malý má nemalý podíl na tom, že Pavlu Tomicovou po 19 letech opustil, ne?
Totální zoufalství si spíchnou děcko s 60ti letým zadaným. Asi ji tikaly hodiny a on on byl první volný dárce spermatu.
Patrně ji fascinovaly jeho geny thálie, nebo genitálie?
Já si osobně myslím ,že ho to brzy přejde. A přijde s prosíkem zpět. Ono malé mimiko dá dost zabrat. Pláče a pláče. A je to veliká starost. A takový muž po 50 má rád svůj klid a na který byl doposud zvyklý a až piřjde mimino bude pio klidu věřte. Takových píběhů jsem četla hodně. Muž si pořídil s milenkou v 55 letech mimino a jakmile mimino bylo na světě muž to nevzládal pláč miminka ho rušil a už se necítil na malé dítě. Já si myslím, že se jednou vrátít i s prosíkem.
Buďte tak hodná a nechte to na něm