Každopádně nechápu co lidi vede k tomu aby jakkoli vstupovali cizím lidem do života. Co je komu do toho co dělají. Absolutně nikomu. Snad je v tom závist?
Závist ? O tom silně pochybuji, není co závidět. Spíše lidem vadí to, že tohle udělat je špatné
Tak Malý bude mít malý. Vzhledem k věku si nejspíš vnouče neužije, ale zase může být tatínkem i dědečkem naráz. Takové 2v1.
Holka, to už do tebe žádnej mladej nekop,asi věděl proč, tak jsi vzala co zbylo, tuhle mumii.Až půjde dítě do školy povede ho dědeček už troska!! Děti se mu budou smát.To mu děláš hezkou budocnost.
Podle komentářů to vypadá, že slečna Kociánová má smůlu hlavně v tom, že žije v zemi, kde je téměř nulová rozvodovost, na nevěru nikdo nikdy ani nepomyslel a všechny ženy spí jen s krásnými, mladými a urostlými muži bez závazků a výhradně pak z čisté lásky.
Nic nedejte na tak zvané moralisty, kteří do kostela nepáchnou jak je rok dlouhý. Důležité je aby z malého prcka vyrostl právoplatný občan a dělal Vám jen samou radost. Ostatní puste z hlavy. Ať se vše daří.
Nikdo do soukromí nevidí, můžete být na pohled usměvavý, atd., ale doma to může být jinak. Mela jsem takovou kamarádku, když by mi někdo řekl, že se rozvedou, tak bych mu řekla, že se zbláznil...
Že by konečně společnost odsoudila čím dál tím běžnější jednání? Už mě to doma se starou/starým nebaví, tak si najdu mladší masíčko a budu si užívat!! Doufám, že karma funguje a spočítá to oběma.
Ach Boze🙈
Kristýnko hodně pevné nervy a klid pro miminko.
Nikdo nežije váš život ..,takže o něm nic neví a jenom kecaj.
Přeji vám hodně štěstí a spokojenosti.
Paní Tomicove také přeji hodně úspěchů a spokojených diváků.
Starejme se každý o sebe (myšleno v takovýchto případech, nikdo s nimi nežil a už vůbec neodsuzujme novou partnerku, není to naše věc)
Přesně tak. Každý žijeme, jak umíme nejlépe, ať si každý zamete před svým vlastním prahem. Tohle neustálé předhazování soukromí všech jen trochu známějších lidí napospas veřejnosti je nechutné.
Paní Tomicové je mi líto, ale je to silná žena a zvládne to, třeba byli oba ve vztahu nešťastní do toho my nevidíme. A paní Kociánové přeji zdravé miminko a hodně štěstí do života.Je to jejich věc a nikdo nemá právo je soudit.