Když je žena pěkná, má smysl pro humor a mám si s ní o čem povídat, tak je jedno co si obleče, pokud se v tom cítí dobře a pohodlně, pak je to její věc. Myslím, že důležitá je její osobnost a povaha a je dost hloupé určovat nějaký diktát, jak se oblékat v určitém věku. To je nesmysl, ne?
Máte naprostou pravdu a navíc oblečení neudělá ženu mladší, je to kromě jiného v genech.
Ten vzor pléd je skutečně nejhezčí. A který to je?
No tak to mě taky upoutalo
Důležité je být hlavně přirozený .Jinak je mi přes padesát a například černá mě spíš rozzáří jelikož jsem jinak bledule , Když si vezmu některé světlé barvy a nebo bílou jsem jak bledulka . Je to nejspíš individuální . Také je znát když žena vyzařuje nějaké charisma i to ji dělá krásnou . Určitě se ve svém oblečení musí cítit dobře jinak může působit škrobeně .Je spoustu věcí co na někom starším. Vypadá dobře druhému přidá třeba roky .Oblečení také vyzařuje trochu to jaké jsme a možná i část naší povahy .
Myslím, že není nad dobrou radu, ale když se v něčem nebudu cítit dobře, tak to nosit nebudu. Rada jsem se divala na Tomáše Arsova, kdy některé dámy od něj odcházel pěkně ucesane a některé se mi vůbec nelíbili.
Pracuji v obchodě s módou a jsem ráda když zákazníci odcházejí spokojený a v tom v cem se oni cítí dobře.Kazda žena i muž mají svůj styl.Ale dnes jsem byla v lékárně a byla tam paní která byla oblečená nevhodné a velmi špatně namalovaná to oblečení ji nesedělo ale to malování to jí roky rozhodně přidalo takže neni to vždy jen o oblečení.
Dovolím si oponovat paní redaktorce, je mi 54 a s gustem nosím puntíky. Pravdou je, že optimistický, veselý a hravý vzor roky spíš ubírá
Pracuji s perlami 40 let, každou ženu perly povznesou, cítí se v nich výborně.
Doporučuji, pokud k nim máte vztah, líbí se vám, noste !!!! Hezký den.
Je mi nad padesát a roláky miluju,určitě se jich nevzdám...
cítíte se v nich dobře a to je fajn .Jste prostě svá .
Že by perly přidávaly na věku? Skutečně nesouhlasim a rozhodně já osobně se perlových šperků nevzdám.
Koukám,že jdu proti proudu,ale je mi v tom dobře ať si myslí kdo chce co chce.