1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Sorry ale když bylo ve zprávách že je na tom královna špatně, tak jsem říkal že už to na dlouho nevidím. A pak se také stalo, jsem věštec nebo šarlatán? 😁🤣

9
Před 2 roky
Ondřej Bábinka

kecal

11
Před 2 roky

Když tisíc lidí řekne svůj názor na věc, tak se jich vždycky pár trefí. A ti pak můžou machrovat, že to věděli.

4
Před 2 roky

Nikdo z nás neví dne ani hodiny své vlastní, natož ostatních lidí. I král Karel III. je jen člověk, už staršího věku, takže různých spekulací a "jistot" bude přibývat.

5
Před 2 roky

lidi, nevěřte každé kravině, věřte pouze sami sobě, v sebe, nelžete sami sobě, nevěřte tomu, že existuje bůh, nějaký mág, věštec, existuje pouze dobro, a zlo, a zlo vždy vítězí nad dobrém, neb člověk je od přírody líný, zlí, zištný, ano jsou věci mezi nebem, a zemí, ale je jen málo vyvolených, tyto schopnosti se dědí, a dědí je jen ženy, tečka

5
Svetlana Stribrska

Než začnete poučovat, naučte se gramatiku

2
Zobrazit další reakci

To je zase jazykové zvěrstvo... Styďte se! Shoda podmětu s přísudkem, vyšinutí z větné vazby, typografické chyby... No jo, dneska holt píše články kdejaký polovzdělaný póvl a platit si korektora se taky nikomu nechce, co?

28
Před 2 roky

Já předpovídám, že Logan Smith zemře 29. února 2024. Tak, já mu dám.

12
Před 2 roky
Eva Tománková

A co předpovíte mě? 😁... v lednu 2023 letím do Vietnamu. doletím, nebo nedoletím? 😁😂🤣

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

A co eurojackpot? Věděl by?? 🤣

3

A kdy že tyhle všichni nostradamové předpověděli, že konečně zmizí ze světa politici, bankéři a makléři a lidi si konečně budou vládnout sami bez všech těhle štěnic.

11
Před 2 roky

Vždy, když se stane něco významného, tak se vyrojí "věštci", kteří to říkali a věděli. Tak si na to počkáme, pokud se toho dožijeme. Takových údajných "apokalips" už tady bylo.

Před 2 roky

A o šípkové Růžence taky bude? heheeheheehehe

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt