1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

nechte už tu babu spát.

Všechny ty věštby jsou napasovatelné na cokoli. Ve starověku v Delfách byla věštírna, kde byli mistři na věštby, které se daly vysvětlit podle potřeby. Mohl bych citovat, ale to jsou slovní hříčky, které jsou nepřeložitelné - tím spíše, že ani klasická řečtina ani latina neznaly interpunkční znaménka

39
Před 2 roky
Komarek Jan

Já jsem schopný vyvěštit každému co dělal od narození, co dělá nyní a co bube dělat dále, ale nejsem "Baba Vanga" a nemám potřebu se zviditelňovat a vím své!

2
Před 2 roky

Dobrý den.

Je zde hádka o to. co baba Vanga řekla nebo neřekla. Myslím, že je dosti bezpředmětná (možná kromě mimozemšťanů). Za současného stavu světa se takové předpovědi nejspíše vyplní i bez ní.

Paradoxem ale je, že nejvíce k tomu přispívají ti, kdo chtějí svět vidět jako neměnný ať se děje cokoli a nechtějí věřit ani varováním vědců.. Moře je přece veliké a vydrží jakékoli množství odpadu, neotepluje se (ačkoli já jsem už přes dvacet let neviděl na Šumavě tolik sněhu a na tak dlouho jako bylo dříve běžné a sucha jsou rok co rok), zdroje nikdy nedojdou, válka nebude, ozon vydrží, stromy a zvířata nepotřebujeme a lze si bez problémů vyrábět miliony zbytečností, které máme jen na chlubení před druhými.

Jeden můj známý kdysi řekl: "Člověk vymyslel tolik způsobů jak se zničit, že mu jeden z nich musí vyjít". Přál bych si, aby neměl pravdu, ale spíše se zdá, že ano.

Hezký den dokud takový může být.

27
Před 2 roky

Tak Fiala ještě není všechno?

12
Před 2 roky

Baba Vanga: V roce 2010 začne 3. světová válka.😋

19
Před 2 roky
Romana Boušková

Tak se sekla o 10 let no, to se stává...

2
Před 2 roky

Možná už redakce jděte s tou bábou do p....... lidí toho mají dost a už je nestrašte.

11
Před 2 roky
Ivo Laniar

Stačí si jen uvědomit, že daleko víc jejích předpovědí se nevyplnilo, tak jako u Nostrodama. Existuje ale dost lidí, kteří se tím živí, např. astrolog Baudyš, bývalý lidovecký ministr obrany, který za letu dokázal prostřelit u letadla nádrž. Je znám případ jasnovidkyně z Prahy. Byla spolčená s lékařem gynekologem. Při první prohlídce gravidní pacientce těhotenství ještě nepotvrdil, ale její adresu dal té jasnovidkyni, ta tu ženu navštívila a předpověděla jí že do jiného stavu určitě přijde a stanovila dobu porodu. Samozřejmě, že ne zadarmo, o zisk se s panem doktorem dělila a stál za to.

2
Před 2 roky

"Předpověděla toho hodně a mnoho jejích predikcí..."

---------

Vědět že ji budou citovat čeští vzdělanci,

tak by rovnou ..predikovala.

8
Před 2 roky
Josef Stastny

A nebo abdikovala na jasnovidectví.

6
Před 2 roky

Uvádíte zdroj, který ale žádnou válku a jadernou hrozbu neuvádí. Takže lžete? Asi ano. Navíc zdroj článku uvádí jako zdroj vlastního autora. To je opravdu kvalitní zdroj. Jste hnůj, když si držíte takové autory článků.

66
Před 2 roky
Radek Neubauer

Nevím, ale četla jsem tady v nějakém článku, že UA žádá o podpis nějakého obranného spojenectví, tak to by byla konečná a baba Vanga by mohla mít s tou válkou pravdu.

17
Před 2 roky

Zase nevěřte všemu co redaktoři napíši,tahle fotka už byla u předpovědi na rok 2022...a v CR rádi fialova pohroma už od listopadu.

6
Před 2 roky

dejte už pokoj, už toho máme dost!

16
Před 2 roky
Miluse Sehnoutkova

Nemáme, protože nám ještě nic nedošlo. 😉

8
Před 2 roky

Už je těch depresivních keců akorát tak dost. Valíte to na lidi ze všech stran. Bohužel, kdo si všeobecně připouští hrůzy, které si třeba přečte, nebo vidí a slyší kdekoliv, tomu se to začne ukazovat i v realitě. Pozor na to, čemu věnujeme pozornost..........přitáhne si to člověk, ani neví jak.

48
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt