nechte už tu babu spát.
Všechny ty věštby jsou napasovatelné na cokoli. Ve starověku v Delfách byla věštírna, kde byli mistři na věštby, které se daly vysvětlit podle potřeby. Mohl bych citovat, ale to jsou slovní hříčky, které jsou nepřeložitelné - tím spíše, že ani klasická řečtina ani latina neznaly interpunkční znaménka
Já jsem schopný vyvěštit každému co dělal od narození, co dělá nyní a co bube dělat dále, ale nejsem "Baba Vanga" a nemám potřebu se zviditelňovat a vím své!
Dobrý den.
Je zde hádka o to. co baba Vanga řekla nebo neřekla. Myslím, že je dosti bezpředmětná (možná kromě mimozemšťanů). Za současného stavu světa se takové předpovědi nejspíše vyplní i bez ní.
Paradoxem ale je, že nejvíce k tomu přispívají ti, kdo chtějí svět vidět jako neměnný ať se děje cokoli a nechtějí věřit ani varováním vědců.. Moře je přece veliké a vydrží jakékoli množství odpadu, neotepluje se (ačkoli já jsem už přes dvacet let neviděl na Šumavě tolik sněhu a na tak dlouho jako bylo dříve běžné a sucha jsou rok co rok), zdroje nikdy nedojdou, válka nebude, ozon vydrží, stromy a zvířata nepotřebujeme a lze si bez problémů vyrábět miliony zbytečností, které máme jen na chlubení před druhými.
Jeden můj známý kdysi řekl: "Člověk vymyslel tolik způsobů jak se zničit, že mu jeden z nich musí vyjít". Přál bych si, aby neměl pravdu, ale spíše se zdá, že ano.
Hezký den dokud takový může být.
Tak Fiala ještě není všechno?
Baba Vanga: V roce 2010 začne 3. světová válka.😋
Tak se sekla o 10 let no, to se stává...
Možná už redakce jděte s tou bábou do p....... lidí toho mají dost a už je nestrašte.
Stačí si jen uvědomit, že daleko víc jejích předpovědí se nevyplnilo, tak jako u Nostrodama. Existuje ale dost lidí, kteří se tím živí, např. astrolog Baudyš, bývalý lidovecký ministr obrany, který za letu dokázal prostřelit u letadla nádrž. Je znám případ jasnovidkyně z Prahy. Byla spolčená s lékařem gynekologem. Při první prohlídce gravidní pacientce těhotenství ještě nepotvrdil, ale její adresu dal té jasnovidkyni, ta tu ženu navštívila a předpověděla jí že do jiného stavu určitě přijde a stanovila dobu porodu. Samozřejmě, že ne zadarmo, o zisk se s panem doktorem dělila a stál za to.
"Předpověděla toho hodně a mnoho jejích predikcí..."
---------
Vědět že ji budou citovat čeští vzdělanci,
tak by rovnou ..predikovala.
A nebo abdikovala na jasnovidectví.
Uvádíte zdroj, který ale žádnou válku a jadernou hrozbu neuvádí. Takže lžete? Asi ano. Navíc zdroj článku uvádí jako zdroj vlastního autora. To je opravdu kvalitní zdroj. Jste hnůj, když si držíte takové autory článků.
Nevím, ale četla jsem tady v nějakém článku, že UA žádá o podpis nějakého obranného spojenectví, tak to by byla konečná a baba Vanga by mohla mít s tou válkou pravdu.
Zase nevěřte všemu co redaktoři napíši,tahle fotka už byla u předpovědi na rok 2022...a v CR rádi fialova pohroma už od listopadu.
dejte už pokoj, už toho máme dost!
Nemáme, protože nám ještě nic nedošlo. 😉
Už je těch depresivních keců akorát tak dost. Valíte to na lidi ze všech stran. Bohužel, kdo si všeobecně připouští hrůzy, které si třeba přečte, nebo vidí a slyší kdekoliv, tomu se to začne ukazovat i v realitě. Pozor na to, čemu věnujeme pozornost..........přitáhne si to člověk, ani neví jak.