1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ten čo jsem to daval ani si neuvedomuje jak mu muzu lzi ublizit schovavat se za inu osobu a tvrdit ze to byla ona je trestne...a po dalsi aj pred rokem tu davali clanek predpoved na rok 2022 co lide vedeli aj tak ze bude a polovina se nesplnila ze nas ovladnu vlete mimozenstane a ine veci..ako ted pise boure slnecne to vime ze bude a ne v roku 2023 ale uz vtento rok...mimozemšťanov tu spominate kazdej rok...a bohuzel valka je taky jasna....a ja dam predpoved v roku 2023 budeme o rok starsi ty co sa dozijeme...a jeste ma napadlo ze tento rok predsa cez leto sa mi zda bylo psane ze uvidime mŕtvych pridu na zem....

Peter Peter

Prosím vás ! Pište buď česky anebo slovensky!Nemíchejte obě řeči.Nedá se to číst!

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Příští rok bude zajisté z pohledu majetku a možností k růstu slabý.

Těm co se dařilo do této doby a měli skromné pozitivní představy o výhledu do dalšího roku před válkou na Ukrajině již dnes sami vědí, že to půjde dolů.

A pokud nejsou příliš omezení hypotékou a podobným výrazným zadlužením tak vědí, že budou i roky bez růstu. I se ztrátami, které se nějak zvládnou a dá se žít dobře i tak.

To jen za běžné lidi, zaměstnance u nás.

Nejde o život!!

Ti co jsou ve stavu zadlužení, dlouhodobého, tak mají a budou mít větší problémy.

Nezávidím jim.

Před 2 roky
Libor Macek

Máte celkem pravdu, ale vláda mohla lidem ulehčit v energetice a neudělala to. S tou nemá žádná krize, ani válka nic společného. Je to sprostá zlodějna na lidech ve prospěch pár lidí.

5
Před 2 roky

Někdo tvrdí, že baba Vanga nic takového neřekla, ale proč je teda tak slavná? Někdy se jí něco povést muselo. Jinak by po ní nikdo ani neštěk. To je jako česká léčitelka "bába Kamenická ( Radnická )." Léčila jen bylinkama a pohledem do moči. Léčila i prezidenta Svobodu. V Plzni jí postavili vedle nemocnice dům, aby jí mohli použít, když si nevěděli rady. Taky vzácná to žena. Je to dar od Boha. Jako dítě jsem u ní byl. Prožil jsem prožil prázdniny na vesnici a teta si řekla, že dítě z města neví co jsou to vejce z domácího chovu. A tak mě krmila čerstvýma vajíčkama po kterých jsem ale otekl. Při návštěvě báby už od dveří na mě zařvala "kolik si jich sežral?" Tím je vidět, že byla vzácná a znalá léčitelství. Co bych teď za ní dal...

8
Před 2 roky

Je zvláštní že tyhle předpovědi se vždy postupně upravují, podle toho co se ve světě dějě 😄

17
Před 2 roky
Zdeněk Doležal

Odkaz

1
Před 2 roky

Její předpověď na tento rok byla úplně lichá krom událostí, které jsou běžné každoročně.. tsunami, zemětřesení, záplavy. Pokud měl přijít nový vir z Ruska, to jediné vystihla.. teď řádí na Ukrajině.

Přestaňte si vymýšlet krá√o√iny.

9
Před 2 roky

Každý rok je od ní slyšet pohroma a kromě loňského roku kdy se u nás dostala ke korytu nejhorší vláda, tak nic hrozného jsem nepocítil. 😁

10
Před 2 roky

"Každý, kdo je v této době v sobě schopen udržovat rovnováhu energií, chránit svůj vnitřní klid a harmonii, je zárukou stabilního rozvoje pro celé lidstvo. Proto nepřestávejte přemýšlet o míru, vyzařovat do vnějšího světa harmonii a vysílat ...energii míru do vašeho světa."

14
Natália Limonová

Energie vám je k ničemu pokud není od boha.jiné energie a meditace jsou spojené s falešnými nauky který učí špatný anděl (ďábel nebo-li satan)ten bude zničen a všechno špatně sním.jedině Boží síla vás zachrání.

3
Před 2 roky

Zachovejte paniku😅😂👍!

Kdybych autorovi a vsem těm co tento článek schválili napsala běžte s tím už do(víte kam),tak mne vymazou.

Ale vědomě lidem podstrkovat to,co muže v mnohých vyvolat strach,úzkost a labilitu to je v poradku!Vy tam nahoře jste vůbec lidé s páteří????

13
Před 2 roky

Dámy a pánové, ať už některé předpovĕdi či věštby vychází víc nebo méně nebo vůbec, myslím si, že bychom se všichni měli snažit o to, abychom katastofám předcházeli a sami sebe jako lidstvo nezničili, ať už pomalu znečišťováním životního prostředí, rychleji např. umožnĕním vlády nenažraným psychopatů, posluhovačům cizí moci namísto slušných odborníků až třeba po nebezpečí v podobĕ stisnutí červených tlačítek...

7
Před 2 roky
Tomas Novak

To napiš Štalinoi

Před 2 roky

Je ale pravdou jakou energii pracujeme ,je-li pozitivní vrací se nám pozitiva je-li negativní vrací se nám negativa a když si uvědomíme jaká negativ nebo pozitiva naši zemi obklopují tak je jasný že převládá negativa a podle toho se chová i naše Země

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt