Nečtu to co tam píšete já bych takové co to píší a vědí, že někteří lidé tomu budou věřit a budou žít ve strachu ty bych potrestala za dezinformace a né lidi co říkají svůj názor. Na ni je i pohled už hrozný natož co píšete já četla jen nadpisy a i to stačilo kdyby to šlo zablokovala bych všechny co ji sdílí a zveřejňují
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Po tom co globalisti rozjeli covid a válku na Ukrajině bych už mohl předpovídat i já a to ,že dokud si nechá lidstvo od těchto Hyen diktovat ,tak dobře už nikdy nebude
Baba Vanga? Není to baba Jaga? Asi zase nějaká pohádková bytost, ta Vanga. Opět se píše něco, o čem ti slabomyslnější z nás rádi konverzují. Bohužel, takových je mnoho. Zdravý rozum jde úplně někam do zádele.
Já bych si z toho, srandu nedělal.
Něco se dá oddálit, něco zrušit, ale stejně to bude vyset ve vzduchu.
Podle mého, měla velice dobré informace, od velice dobrých druhů, nepřála by si nic víc, jen aby to šlo zrušit.
Neměla vůbec lehký život.
Určité je, že je žádala, aby to šlo zrušit, ale to by se museli změnit lidé.
Lidská hloupost, naivita, nezná mezí, což i mně docela zastrašuje.
Pokud budete studovat věštce a jejich věštby, narazíte na několik skutečností, které se v této oblasti vždy vyskytují.
Pokud byla předpovězena 3. sv. válka, tak nezačala tak jak ji znáte, ale začala skrytě rozhodnutím určité mocenské skupiny zde na planetě, která podnikla určité kroky třeba v internetovém prostoru.
Jelikož je věštce jméno celosvětově velice dobře známo, studují jej i velmoci, které se díky těmto věštbám v dannou chvíli vždy správně rozhodnou, červený knoflík nestisknout - zničili by tím hlavně sebe. Takže si můžete všimnout, že předpověď jaderné války, je největším postrachem právě pro naše elity, protože oni o tom přesně vědí a počítají s tím, že přijde období, které eskaluje v nejvyšší napětí. Zde se pak ukazuje i projev neviditelné "božské ruky", které často zasáhne.
V Bibli je napsána věštba, která popisuje souboj mezi východem a západem, kde nakonec západ nevyhraje. A nemůže vyhrát, protože oni jsou ti, kdo "útočí", vyvolávají konflikt. Je to princip vesmíru, karmy, kterou ani USA s nejlepší technologií vyhrát a zmanipulovat nemohou.
K tomu, abych věděla, co nás v budoucnu čeká, nepotřebujeme tzv. proroctví baby Vangy ani Nostradama. Stačí důkladně prostudovat co je napsáno v Bibli. Konec konců i tito dva mají základ pro svoje výroky odsud. Matouš 24:21 = ...protože bude velké soužení, jaké nenastalo od začátku světa až dosud .....
Protože má satan krátký čas než ho Bůh uvězní.osn vyhlásí falešný mír a bezpečí a teprve bude pro lidi podívaná i pro ty co bohu nevěřili a bůh zakročí a Ježíš přijde vládnout na zem a udělat pořádek.
Když už někdo neví, o čem psát, vytáhne babu Vangu.😃
Ano, za několik miliard let vyhasne slunce, ale předtím se zvětší, to bude pohroma, to mě zajímá, ne nějaké bláboly staré báby. 😄 Redakce si nějak libuje v těch pohromách a neustálému strašení lidí. Kdybych se vyjádřil já, jak vidím budoucnost, tak bych byl stíhán za šíření poplašné zprávy, či z něčeho jiného.
Co tady zase melete,už mi přijde ,že máte za úkol lidi neustále strašit,kdo zná původní pře dpoved,tak ví,že to co každou chvíli otiskujete je nehorázná kravina,upravujete si podle toho ,jak se vám to hodí a aby to bylo co nejstrašidelnější ....
Vangu vykopat a zavřít. Válka mezi Ruskem a USA? Vždyť je to všude popíraná dezinformace. Všichni přece vědí, že si Putin v sobotu ráno špatně za..souložil a řekl si - sejmu Ukrajinu.
OK,ale Vanga už nežije.Zemřela v roku 1996 :-)