Ano Baba Vanga opravdu žila, nicméně byla to obyčejná babka, která nikdy nic takového, co jí je vkládáno do úst nepředpověděla.
Viz factstream: Odkaz
Baba Jaga jako vyšitá. Zkuste se napít vody po půl kila třešní a uvidíte, že budete mít průjem.
Strašit lidi to by vám šlo 🤣
Tu bábu tady dávají 10 let a lidi jsou mimo realitu a selský rozum. 🙈
Neni to namaskovana Dluzena Schillerova? 🤣
Nebo súdruh Novák?
To je všechno Ruská propaganda. Ve skutečnosti nic takového neříkala.
Bidet 5x předpovídal Ruskou invazi na Ukrajinu. To BYLA taky RUSKÁ PROPAGANDA?!
Vymyslete už něco jiného, co by aspoň trochu bylo k věci.
Já to vidím takto: pokud pristi rok nebude vyvolana jaderná valka mezi Ruskem a USA kde prijde o zivot 5 mld lidí jak baba predpovedela, tak s ní uz jednou pro vzdy jdete do zachodové mísy!!
Ta nejspíš bude ještě letos. Vánoční dárky nekupujte. Leda, že by to byly pekarsvetry.
Podle jakési předpovědi měl 23.prosince 2012 nastat konec světa...ne snad údajně konec doslovný, ale měly přijít takové změny, že svět a lidstvo neměly už nikdy být jako dřív. Předpovědí o konci lidstva bylo moc a jak to se světem dopadne, stejně nikdo neví. Ale že nás může čekat cokoliv, co si možná zatím ani neumíme představit, je možné...mnohé se už stalo či k tomu spěje...
To je pravda. Svět už nikdy nebude jako dřív. Je to podle mayského kalendáře, jenže je tam posun 7 let a tato změna začala v listopadu 2019. Existují tzv. sedmileté a devítileté cykly na planetě Zemi. Konec světa, tak, jak jsme ho znali.
To říkala pořád už nekolik let. Jestli ma přijít pohroma tak at přijde. Stejně s tím nic udělat nemůžeme. A když vidim úpadek zejména zapadni společnosti a lidí, tak se snad ani dalších let dožít nechci.
Ano,souhlasim s Vami,upadek nejen zapadni spolecnosti je obrovsky.Jeste horsi je,ze si to neuvedomuje a nepripousti.Nevim,ale jak to myslite,ze s tim nemuzeme nic delat.S tou pohromou nebo s tim upadkem?
To mi připomíná věštby pro rok 2012 a nebo mrazáky v ulicích podle jasnovidce Flégra... tak uvidíme. Přežila jsem krvácení do mozku, tak uvidíme, zda mě udolá příští rok...
Kdopak v redakci je tak psychicky nemocný, že má potřebu zasévat do populace ještě více strachu a stresu? Nostradamus, Vanga, doporučuju nečíst, jejich verše se dají napasovat na kdeco a ztratíte tím zbytečně několik let radosti ze života. 😉
Chtěl by jste se radovat ze života navždy ? Studujte Boží slovo z bible a zamilujete si Boha otce nás všech.nikdo jiný vám radost ze života neudělá a věci v tomto světě jsou dočasně ne věčné.prijde Boží válka a ta jediná zvítězí.hezký den
Putin tohle asi četl : DDD