1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ohalování krku....OMG...

2
Před 2 roky

nejčastěji vídám dámy, jak si bezmyšlenkovitě točí pramen vlasů na prst, s výrazem " do blba" , při jízdě autem, kde jsou evidentně samy. Přiznám se, že mne to poněkud irituje, vnímám to jako projev jisté demence, což se moc k řízení vozu nehodí........ Hezký den

4
Před 2 roky
Pavel Kuba

To jsem ještě neviděl, i když to bude možná tím že si lidi na semaforech moc neprohlížím, ale vidět jak čumí do mobilu nejde nezažít. Když sedí čumí do mobilu, když jdou čumí do mobilu, FURT ČUMÍ do mobilu. Tak pročumte život čuměním do mobilu

10
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Vlasy si odhazuju z krku hlavně proto, že je mi vedro a nemám zrovna gumičku. S řetízkem si hraju proto, že jednoduše nevydržím mít ruce jen tak v klidu, hlavu nakláním když s někým mluvím a chci vypadat jako že mě zajímá co říká (obvykle v práci) a s vlasama si hraju obsesivně už od tří let naprosto kdekoliv (i na záchodě) a neznamená to absolutně nic. Člověk to nesmí brát doslova, záleží taky na kontextu situace, na osobnosti a aktuálním rozpoložení člověka.

3
Před 2 roky
Johana Stružková

Tak jakým způsobem dáváte nebo jste dávala najevo zájem o muže ?

úplně jednoduše, já jsem 7 a opravdu to sedi ,i když něco negativní bohužel, člověk , který si to sám nepřizná je dle mého názoru zbabělec.

Před 2 roky

Už dlouho jsem nečetla takovou blbost

7
Před 2 roky
Eviska Blahova

Já mám zkušenost, že některé z popisovaných chování opravdu fungují, ale to se taky člověk musí umět dívat a vědět něco o komunikaci mezi lidmi. Nonverbální komunikace vám nic neříká?

Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt