1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Existuji bohuzel i "matky", ktere nikdy matkami byt nechtely, a tam ty faze probihaji uplne jinak, zejmena pristupuje-li k obycejnemu sobectvi jeste nejaka dalsi porucha osobnosti. Msta za nedobrovolne vynalozene materske usili pretrvava dozivotne.

Jine zase chtely byt naprosto perfektnimi matkami, takze se rozhadaji se vsim (nevyhovujicim) pribuzenstvem a samy sebe privedou ke zhrouceni a deti pak vychovava spousta stridajicich se cizich lidi.

1
Před 9 měsíci

Jako malá jsem moc lpěla na matce, ale postupně jsem zjjišťovalqa, že je to ulhaná hysterka, která dělala jenom problémy. Dovdete si třeba představit, že jsem jako malá zlobila a ona mně řekla, že se půjde utopit? Přišla pozdě večer, protože byla kupovat nějaké vánoční dárky a já jako malá jsem trnula, jetli se vrátí.Proto jsem se taky brzo vdala, ty dva rtoky, co jsem bydlela po svatbě u rodičů, mně stačilo a byla jsem ráda, že jsem se odstěhovala.Otec ani nevěděl, kdy jsem se narodila , a to jsem byla jediné dítě. Nerada vzpomínám na dětství, plné hádek rodičů, hysterických scén apod.Lidé, jako byli moji rodiče, by neměli mít děti......

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt