Máte chybu hned v nadpisu - sloveso vyvarovat se se pojí s druhým pádem, nikoli se třetím. Správně má tedy být Vyvarujte se těchto střihů. Opravte si to, prosím.
Tato chyba se opakuje pořád dokola. Už mě to unavuje.
Tak ... babo raď ... tento článek nedává šanci ničemu ... dohola, jedině dohola ... :-D
Podle mne je nejhorší účes pro čerstvou důchodkyni vyholené strany a na šešulce kohoutek - to je něco příšerného. Oni i mladí v tom vypadají dost divně.A hlavně je jen hodně málo lidí,který toto vůbec sluší
Netuším co znamená, že je na šešulce kohoutek! 😄
Tak fajn, díky za radu. Takže když mi je 70 tak nemám nosit nic.
Prima. Takové odbornice jsou fakt přínosem.
Tedy já vrásky neskrývám, ani se nesnažím vypadat mladší. Vlasy mám řidší a rovné, ovšem kvůli tomu si žíly řezat neminím. Šedin moc není, ale ani kdyby přibyly, barvit rozhodně nemíním. Ovšem nenosím černé ani jiné legíny a vytahaná trika.
Hezky napsáno 👍
No já nevím ,ale já jsem z toho článku nic moc nevyčetla. Je mi už 64 let a moje kadeřnice ke které chodím už 15 let . Mi říká že mám vlasů tolik ,že by stačily na tři hlavy. A to si je dá se říct co druhý měsíc nechávám barvit melirovat a žehlit. Mám celý život dlouhé vlasy . A šedivé jsem začala už ve svich 22 letech . Mám to po svém tatínkovi. V mládí jsem to tak moc neřešila ale čím jsem byla starší, tak mu to začalo více vadit. Moje paní kadeřnice říká že kdyby jiné ženy tak xaso bavily vlasy tak jim už polovina vypadá a u mě to je naopak . A teď jsem si nechala udělat i ofinku a vůbec mi nepřijde že vypadám starší. Já si myslím že každý je tak Star na kolik se cítí. Takže to nijak neřeším. Hlavně ať slouží zdravíčko .
Z článku jsem si udělala tento závěr : žena věk 30+ nemůže chodit po světě aniž by vzbuzovala hrůzu a odpor. Takže jediné možné : schovat se do sklepa a chodit kanálama.... Hodně špatně napsaný článek.
Jo a ještě něco k přečtení, teď jsem na to kápla o pár článků níže Odkaz
Tak to je teda pravda , dlouhý vlasy pro starší jsou hrozný , jak vysloužilý lehký holky , to samý ofina a blond je pravda krůček k šedinám , to dělá určitě ženu starší !! hezky napsáno , i když to tu čtu , tak se ten článek mnohým nelíbí ! asi ví proč !!!
Nemáte pravdu.Umíte si představit například Šantal Poulein(asi nepíšu dobře její jméno),Simonu Stašovou bez jejich dlouhých vlasů?❓Mám jejich věk,vlasy delší bob, krátké ke mně nejdou.Vše je individuální.Má maminka měla ve vyšším věku krásné stříbrné-tedy šedivé vlasy,krátce střižené.Já jsem jiný typ .🎃🧸
Opravdu velice přínosný článek;-((....je mi úplně jedno, co tady radí, rádoby odborníci. Já si nosím na své hlavě, to co se líbí mě, to v čem se cítím šik...a jestli mi to zdůrazňuje vrásky, je mi šumák. Já totiž se svým věkem...49 let, vůbec žádný problém nemám...a nepotřebuji ho jakkoliv maskovat a tajit😉