Pořád nechápu kastování žen podle věku. Je naprostá hloupost radit, co ano a co ne. Každá ať nosí, v čem se dobře cítí (myšleno i na účes), podle svých možností. Stačí mít trochu sebereflexe a zrcadlo...
Nechápu, jaký význam mají tyhle dobré rady. Autorka si myslí, že kdejaký účes ve stáří je nějaká nepřístojnost. Komické. Každému sluší něco jiného, ať už je mladý anebo starý.
Vyvarovat se koho čeho... Sloveso se pojí s 2.pádem, ne se třetím. Je to učivo 5 třídy.
Asi pisatelka 5 třídu přeskočila.
Vzhledem k tomu, že mám tedy v 59 letech vlasy dlouhé 173 cm v dredech, jak tak čtu ,jsem tedy úplně nemožná a ne trendy, snad tedy už jedině do hola, abych se alespoň trochu přiblížila být trendy...
Dredy nezakazaly 😁 Vlastně jste vítězka...... Já mám ve 40 ti vlasy na zadek, z černé barvy už ke krku odrostle boží stříbro a střih ala jak to roste - nejspíš by autorky pepla klepka. A ty vrásky, které jsou v článku asi 50 krát, nikde..... A i kdyby, já je mám na lidech ráda, píše je život.
Myslím, že článek nemá žádný význam. Berme to, jak přirozeně přichází. Já měla loni vlasy do pasu, po covidu vypadaly a narostly mi kudrnaté. Účes neřeším
Kazda zena je original a kazda chodi tak, na co ma, co ji vyhovuje, na co je zvykla, nebo treba i stale experimentuje. Kdyz uh pisete clanek, tak treba ukazujte porovnani toho a druheho tretiho strihu jednoho osobnostniho typu...
Článek o ničem. Kde je alespoň pár obrázků jak na to? Je to trapné .Samé kecy o krémech na vrásky, o šatech k našemu věku lichotivých a pak všude vidíme štíhlé ,mladé dívky.....
Jsem teda nepřišla v článku na to, který střih je ideální..😉
To tam zapomněli(y) napsat. A jak píší, že krátké vlasy nejsou pro starší ženy vhodné, tak jaké tedy vhodné jsou? Dlouhé ne, tak podle nich ani polodlouhé. Mně ale sluší právě ty dost krátké, mnozí mi pak říkají, že v tom účesu vypadám (teda asi jen zdálky) jako holčička. Je to tedy hodně individuální, každému sluší něco jiného, bez ohledu na věk.
Barboro, když chcete dělat novinařinu, musíte ovládat jazyk. "Vyvarovat" se pojí zásadně s druhým pádem, nikdy s třetím. Tedy "vyvarujte se těchto střihů". Není zač.
Tak za mne jsou všechny tyto účesy dobré, až na ty dlouhé šedé, navíc paní je tmavá, takže ty šediny jsou katastrofa.