Ach ta čeština!! Vyvarovat se čeho - vyhnout se čemu! Příklad : vyvarovat se chyb, vyhnout se chybám. Základy ze ZŠ...
Nepíšeme diktát z čj .Pokud vás komentáře iritují, nečtěte je a běžte pomáhat opravovat sešity.
Každá si dejte na hlavu co chcete a neřešte odborníky, my chlapi to neřešíme jak vypadáme, nelíčíme se, nebarvíme a jde to a nepatlejte na vrásky tunu makeupu, vypadá to ještě hůř.
No tak nejspíš šátky na hlavy. Ten nosila moje babička z vesnice! To zase napsala nějaká 20cítka. 😱
Nemůžu si pomoct, ale ze článku to na mne působí tak - jsi stará = nesluší ti nic 😄
Článek o ničem.Rada žádná.Nevim proč takové články vůbec něko píše
Asi jen pro peníze.
Nosím celý život krátké vlasy nějaké melíry ,barvy,horší je,ted najít kadeřnici,která vás ostříhá podle vlastních představ.
Podle mého názoru je ošklivost straší ženská v dlouhých poničených vlasech,šedivé odrosty vystříhány t tlustý krk, vlásy mrtvé od lacinych preparátů a žehličky ,
A co tedy mají mít za účesy ženy na hlavě, když jim není zrovna dvacet?
podle autorky asi šátek. nebo rovnou - kýbl
Tak co vlastně můžeme nosit?? Ani krátké ani dlouhé, ani ofinu ani vlasy z čela, ani bob.... tak asi kuklu :)
Napadlo mě to stejně!🙂
Článek o ničem,žádná rozumná rada,vlastně nám starším ženám nesluší nic.ATak co s tím dámy uděláme 🙂