1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ach ta čeština!! Vyvarovat se čeho - vyhnout se čemu! Příklad : vyvarovat se chyb, vyhnout se chybám. Základy ze ZŠ...

19
Před 2 roky
Pavla Urbášková

Nepíšeme diktát z čj .Pokud vás komentáře iritují, nečtěte je a běžte pomáhat opravovat sešity.

18
Zobrazit další 2 reakce

Každá si dejte na hlavu co chcete a neřešte odborníky, my chlapi to neřešíme jak vypadáme, nelíčíme se, nebarvíme a jde to a nepatlejte na vrásky tunu makeupu, vypadá to ještě hůř.

6
Před 2 roky

No tak nejspíš šátky na hlavy. Ten nosila moje babička z vesnice! To zase napsala nějaká 20cítka. 😱

41
Před 2 roky

Nemůžu si pomoct, ale ze článku to na mne působí tak - jsi stará = nesluší ti nic 😄

19

Článek o ničem.Rada žádná.Nevim proč takové články vůbec něko píše

45
Před 2 roky
Veronika Ševčíková

Asi jen pro peníze.

7
Před 2 roky

Nosím celý život krátké vlasy nějaké melíry ,barvy,horší je,ted najít kadeřnici,která vás ostříhá podle vlastních představ.

7

Podle mého názoru je ošklivost straší ženská v dlouhých poničených vlasech,šedivé odrosty vystříhány t tlustý krk, vlásy mrtvé od lacinych preparátů a žehličky ,

2

A co tedy mají mít za účesy ženy na hlavě, když jim není zrovna dvacet?

26
Před 2 roky
Michaela Babičková

podle autorky asi šátek. nebo rovnou - kýbl

11

Tak co vlastně můžeme nosit?? Ani krátké ani dlouhé, ani ofinu ani vlasy z čela, ani bob.... tak asi kuklu :)

17
Před 2 roky
Stanislava Kocurová

Napadlo mě to stejně!🙂

3
Před 2 roky

Článek o ničem,žádná rozumná rada,vlastně nám starším ženám nesluší nic.ATak co s tím dámy uděláme 🙂

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt