Jestě že paní redaktorka vynechala nás ženy nad 70 let. Asi bych se dověděla, že radši nevycházet z domu 🙈
Takoví lidé opravdu existují? 😂 Vtip
ještě blbější článek, než sem mysleli......
Takže je potřeba si ve čtyřiceti uvědomit, že lepší už to asi nebude a vráskami, povadlými tvářemi a šedivými vlasy se netrápit.
Dobrý den ,já mám stále stejný střih na Jágra..a sluší stále...hlavně nenechat ,aby byly šedivé....to je chyba všech žen...
Ale to se mýlíte, je to právě naopak. Nabarvené helmy u starších žen působí jako pěst na oko a snaha omladit se za každou cenu působí až směšně. Naopak přijmutím sama sebe i s šedinami začněte vyzařovat klidnou energii. A divila byste se, jak bílá zjemní rysy v obličeji.
Takže v jiném článku jsem četla že bob a mikádo je vhodný pro všechny věkové kategorie. Článek, kde se nic nedozvite
Kdyby paní redaktorka napsala raději, že 40+ nasadit na hlavy šátky, tak jsem si ušetřila čas. 😂😂😂
A co jsme se vlastně dozvěděli....?🤔 Tolik článku o ničem...🙈🙉🙊 Divím se, že Vám za to platí, ztráta času.😶
To jsou zase rady.... úplně na h...nic 🤦
Proč neprozradí mužům, že když mají obarvené vlasy na tmavý odstín a k tomu jim svítí bílé kotlety, že se na ně nedá koukat. Viz ministr financi...
Světlé ne? Naopak, ano. Černou helmu ne.
A zbývá co?
Podle toho článku mi připadá, že když mi je přes 70, neměla bych bych vycházet vůbec ven, abych svými šednoucímu vlasy nepohoršovala mladší generaci. A nabarvené vlasy na tmavý odstín v tomto věku mi nápadně připomínají ozdobu hlavy pana současného ministra financí