1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jestě že paní redaktorka vynechala nás ženy nad 70 let. Asi bych se dověděla, že radši nevycházet z domu 🙈

21
Před 2 roky
Emilie Holubová

Takoví lidé opravdu existují? 😂 Vtip

2

ještě blbější článek, než sem mysleli......

27

Takže je potřeba si ve čtyřiceti uvědomit, že lepší už to asi nebude a vráskami, povadlými tvářemi a šedivými vlasy se netrápit.

8
Před 2 roky

Dobrý den ,já mám stále stejný střih na Jágra..a sluší stále...hlavně nenechat ,aby byly šedivé....to je chyba všech žen...

2
Před 2 roky
Jitka Durdik

Ale to se mýlíte, je to právě naopak. Nabarvené helmy u starších žen působí jako pěst na oko a snaha omladit se za každou cenu působí až směšně. Naopak přijmutím sama sebe i s šedinami začněte vyzařovat klidnou energii. A divila byste se, jak bílá zjemní rysy v obličeji.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Takže v jiném článku jsem četla že bob a mikádo je vhodný pro všechny věkové kategorie. Článek, kde se nic nedozvite

7
Před 2 roky

Kdyby paní redaktorka napsala raději, že 40+ nasadit na hlavy šátky, tak jsem si ušetřila čas. 😂😂😂

8
Před 2 roky

A co jsme se vlastně dozvěděli....?🤔 Tolik článku o ničem...🙈🙉🙊 Divím se, že Vám za to platí, ztráta času.😶

9

To jsou zase rady.... úplně na h...nic 🤦

36
Před 2 roky
Naděžda Nevyhoštěná

Proč neprozradí mužům, že když mají obarvené vlasy na tmavý odstín a k tomu jim svítí bílé kotlety, že se na ně nedá koukat. Viz ministr financi...

15
Před 2 roky

Světlé ne? Naopak, ano. Černou helmu ne.

5
Před 2 roky

A zbývá co?

46
Před 2 roky
Seznam Ivana

Podle toho článku mi připadá, že když mi je přes 70, neměla bych bych vycházet vůbec ven, abych svými šednoucímu vlasy nepohoršovala mladší generaci. A nabarvené vlasy na tmavý odstín v tomto věku mi nápadně připomínají ozdobu hlavy pana současného ministra financí

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt