Při čtení tohoto a podobných článků se mi chce zvolat ˇ Ženy nad 50 spojme se ukažme , že tady v tomto státě a na této planetě žijeme a je nás hodně ˇ, protože jsme pro společnost , pracovní i rodinnou velmi důležité , je nás hodně moc , vytváříme hodnoty , a jsme úžasné ženské , a ukazujte nás všude , patříme do života jako všechny mladice v reklamách , seriálech , časopisech ....., jsme vzhledově jiné než třicítky , ale ukazujte nás takové jaké jsme , , protože lidi nejsou jen mladí , ale i jiní a tak to do života patří .
Jsou stránky Krátké účesy a Sediny. Ty jsou přínosné, ženy se radí a dávají fota. Mnohým pomohly jak na účes, tak nebát se změny. Tenhle článek není o ničem.
Jen by mě zajímalo kolik let je autorkam článku🤣 a co mají na hlavě za účesy.Mozna by jsme čuměly😜
A co tedy strojkem holá lebka? Asi pouze v případě, že na lebce nejsou vrásky, že... takhle obecně popsáno by tedy žena ve starším věku neměla mít na hlavě nic, možná drdůlek...? nebo paruku. ale jakého střihu, paní redaktorko?
Došla jsem ke stejnému závěru - jakýkoliv účes je špatně. Jsou tam vypsány v podstatě všechny možnosti. Jaký střih by byl tedy vhodný - nevím.
V článku jsem se pouze dozvěděla, co mi "bude přidávat léta". No a co? Mám tolik let, kolik mám /61/. Nosím roky krátké vlasy, je to pro mne praktické a dobře se v tomto střihu cítím. Paní redaktorka by ze mne měla asi "kopřivku", ale tak to prostě je. Věk nezastavíme a je to tak dobře. Pečovat o sebe je naprosto v pořádku, ale abych dokola řešila, co mi kde přidá roky, tak to zase ne. Užívám si toho, že tu můžu být, jsem za to vděčná. A hlavně být v psychické pohodě, to je to nejlepší, co můžu pro sebe udělat.
přesně, také jsem čekala rady - jak ano, ale vychází mi z toho, že vlastně starším ženám nesluší nic... přitom to není pravda. ten článek je šmíra..
Takže vlastně všecko špatně....bezva. A poradíte tedy , paní redaktorko Nejchytřejší, co mají ženy po padesátce s vlasy udělat? Zakrýt je šátkem nebo helmou nebo obojí v kombinaci s plynovou maskou přes obličej, aby vás neiritovaly vrásky ....?
Já jsem věková kategorie 55-60, vlasy husté, šedin minimálně, vrásky zatím žádné.....mohu, prosím, zatím chodit na veřejnosti s nezahalenou hlavou ?
Paní redaktorko, nejprve se naučte správně mluvit česky, potom teprve můžete začít opatrně psát...ale prosila bych o něčem, co znáte. Tento článek byl úplně k ho-nu.
Paní Mileno, máte u mne kafe, super napsáno. Za dva roky mi bude 70, jestli se toho teda dožiju. Vlasů hafo, husté, dřív černé, teď pepř a sůl. Stříhám mašinkou na 2 cm už léta. Před lety jsem zkusila salón, no a doma to pak dorovnala tou mašinlou. Cítím se v tom dobře, pohodlně, na vrásky kašlu. Podle autorky čláku by na veřejnost mohly jen krasavy tak do třiceti.
No tak nevím... Nás na novinářské fakultě v Praze učili, že každá kritika musí být konstruktivní – když tedy napíši, jak něco vypadat nemá, musím také zákonitě napsat, jak to vypadat má. Jinak daná kritika/práce/článek nemá absolutně žádný smysl.
A to je i případ tohoto "moudra". Autorka vyjmenovala téměř všechny účesy, které znám (krátké vlasy, mikádo, ofina dlouhá i krátká, dlouhé vlasy, zesvětlené vlasy...), tudíž vlastně žádný "vhodný" účes nezbyl.
Ještě štěstí, že drtivá většina žen se takovýmto slátaninám pouze zasměje a bude si nosit dál to, co chce a v čem se sama cítí dobře.🙂 Nikdo jiný o ní totiž nemá právo rozhodovat nebo jí radit takové stupidnosti.
Bože, koho to tam máte, kdo píše příspěvky?! Vyvarujte se střihů, vyhněte se střihům. Napřed jste stokrát denně opakovali slovo vnady. Potom, jaké nádherné jméno dala matka dítěti. Nedávno jste málem pohřbili herce a teď je lautr všecko zase dechberoucí. Shoda větných členů je blbě velmi často. Ach jo!
Pitomější článek jsem dlouho nečetla. Jana Švandova má ofinu, je jí přes 70 a vypadá fantasticky. Jamie Lee Curtis má vlasy krátké a je v nich vyloženě kočka. A tak bych mohla pokračovat s každým vámi zavrženým účesem. Všem dámám to neskutečne sluší. Čemu by se měly ženy vyhnout jsou velké odrosty, mastné vlasy a culíky tenké jak malíček.
Ještě přidám, že startí ženy by se měly vyhnoutr trvalé a účesu ve stylu "kapusta".
To je uplná blbost... asi popírám vše co je tu napsáno. A nejen já... na fb ve skupině stříbrovlásky jsou nádherné ženy s různými učesy co tu jsou popsány, že by měly vypadat staře, a moc jim to sluší a naopak když měly tmavé vlasy a nechaly si odrůst na své vypadají mladší a svěží.
Super skupina, jsem tam.
Je mi z Vás do breku...je mi přes 60 a snad bych neměla ani chodit mezi lidi, vlasů mám dost (ale na menší hlavu) jsem ostříhaná na kraťučko.. navíc jsem aktivní ,bydlím na vesnici,lítám po lese,jezdím na kole jezdím autem....v pohybu jsem po celý den cítím se lip a manželovi se líbím.... takže "chytrým" redaktorkám na- zdar..!!
Mě baví jaké mají kecy úměrně věku,asi jsem byla stejná.