Jako proti esteticke medicine a plastikam nic nemam, ale vseho s mirou. Takhle ze sebe hezka holka udelal zrudu, ktera bude mit problem sehnat normalniho chlapa. Kdo by s takovou vopici sel...🤔😂😂😂
Taková krásná holka to byla a ona ze sebe nechá udělat takovouhle zrůdu....
Chudinka -. vypadá jako příšera z hororu. Ale je mi přesto líto těch krásek, které se tímto způsobem chtějí zviditelňovat. Snad je to nějaká psychická nemoc. A nepřemýšlejí o tom, jak asi budou vypadat, až jim bude 60 a více let, ale o tom snad ani neuvažují.
Mě se to líbí, ty věčné kritiky. Pro prachy dělá každý, co umí. Jeden se tetuje, druhý se zkrášluje za hranu, třetí točí por.., neumětel sedí v kanclu či ve Škodovce u linky a závidí.
A tobě se snad líbí, to co ze sebe udělala? Máš velmi zvláštní vkus. Celkově jsi zvláštní. Nevšiml jsem si, že by tu někdo někoho kritizovala a přitom se tu do lidí pouštíš vlastní kritikou. Ale nad hněvem tvým, ať slunce nezapadá.
Pěkná byla jako bruneta jako blond ztratila mozkové buňky kazdého věc když je tak spokojená
Hlavně, když se před ní chlapi plazí a ženy jí závidí.
Chudák holka. Bývala hezká.
Telenovela na téma......... Jak se zviditelnit a zohavit, aneb když je dutá palice, trpí tělo nejvíce........fuj fuj fuj!
Tupka.
Nechápu, jak jí někdo ty plastické zákroky stále může dělat - copak ti lékaři nevidí, že jde o psychicky nemocnou paní???
Tak píšou "doktoři nedoporučují nebo zamítají", takže ona musí ještě aktivně hledat nějakého otrlého/hamižného, co jí operaci provede
Pusa jako kachní zobák a kozy jako dva plováky pro vznášedlo. Přitom to byla celkem i hezká holka.
Václave vždyť přesně u takovejch umelotin komentuješ a slintáš na instagramu!! To si opravdu vším co řekneš musíš nakalet do úst?!!!