1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jako proti esteticke medicine a plastikam nic nemam, ale vseho s mirou. Takhle ze sebe hezka holka udelal zrudu, ktera bude mit problem sehnat normalniho chlapa. Kdo by s takovou vopici sel...🤔😂😂😂

19

Taková krásná holka to byla a ona ze sebe nechá udělat takovouhle zrůdu....

19
Před 2 roky
Lucie Alice Eliasova

Chudinka -. vypadá jako příšera z hororu. Ale je mi přesto líto těch krásek, které se tímto způsobem chtějí zviditelňovat. Snad je to nějaká psychická nemoc. A nepřemýšlejí o tom, jak asi budou vypadat, až jim bude 60 a více let, ale o tom snad ani neuvažují.

4
Před 2 roky

Mě se to líbí, ty věčné kritiky. Pro prachy dělá každý, co umí. Jeden se tetuje, druhý se zkrášluje za hranu, třetí točí por.., neumětel sedí v kanclu či ve Škodovce u linky a závidí.

8
Před 2 roky
Jarda Vymlátil

A tobě se snad líbí, to co ze sebe udělala? Máš velmi zvláštní vkus. Celkově jsi zvláštní. Nevšiml jsem si, že by tu někdo někoho kritizovala a přitom se tu do lidí pouštíš vlastní kritikou. Ale nad hněvem tvým, ať slunce nezapadá.

4
Před 2 roky

Pěkná byla jako bruneta jako blond ztratila mozkové buňky kazdého věc když je tak spokojená

Před 2 roky

Hlavně, když se před ní chlapi plazí a ženy jí závidí.

Před 2 roky

Chudák holka. Bývala hezká.

25
Před 2 roky

Telenovela na téma......... Jak se zviditelnit a zohavit, aneb když je dutá palice, trpí tělo nejvíce........fuj fuj fuj!

19
Před 2 roky

Tupka.

2
Před 2 roky

Nechápu, jak jí někdo ty plastické zákroky stále může dělat - copak ti lékaři nevidí, že jde o psychicky nemocnou paní???

45
Světlana Černá

Tak píšou "doktoři nedoporučují nebo zamítají", takže ona musí ještě aktivně hledat nějakého otrlého/hamižného, co jí operaci provede

Před 2 roky

Pusa jako kachní zobák a kozy jako dva plováky pro vznášedlo. Přitom to byla celkem i hezká holka.

8
Před 2 roky
Václav Kubák

Václave vždyť přesně u takovejch umelotin komentuješ a slintáš na instagramu!! To si opravdu vším co řekneš musíš nakalet do úst?!!!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt