1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak to bylo až trapně lehké! 🤭

38
Před 2 roky
Michael Jelínek

Souhlas, žádný chytáček, ona hlavní města v Evropě jsou brnkačka... Asie, Afrika, to by bylo horší...

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Jeden překlep.

3
Před 2 roky

Komu se zdál test velmi lehký (mně ano), může si udělat test svůj. Vypište si všechny státy Evropy a přidejte hlavní města. Uvidíte, že se státy na Balkánu, v bývalém SSSR a možní i v Pobaltí už tak suverénní nebudete.

6
Před 2 roky
Vlastimil Ovský

Jakto?

Tupost pro dnešní zmanipulovanou euromládež, sečtělý a znalý 60-tník nemá problém

8
Před 2 roky
Stanislav Sedláček

Ani třicátnice

3
Před 2 roky

Tohle měl být nějaký kvíz pro druhou třídu ? Proč tam nebyli alespon pobaltské státy. Tam se to plete. Nebo středomoří...

19
Před 2 roky
Jan Macháč

Nebyli?? Ty státy!! 😀 😀 😀

1
Před 2 roky

Bože, bože. Autor nás má za Američany, kteří netuší, kde by polovinu z dotazovaných států měli hledat. U nich by mohl být kvíz: "uhodněte kontinent". Proč se autor nezeptal i na Českou republiku?

5
Před 2 roky

Jednoduché. A co školáci, jak ti by dopadli?!

2
Před 2 roky

No bejt tam nějak rozložen celý svět, asi bych to nedal za plnej počet. afrických hlavních městech jsem vždy trochu plaval.

2

Na to, že mi je už 84 let, byl test skutečně velmi lehký. Ze školy jsem si pamatovala všechna hl. města. Dříve jsme se toho učili o hodně méně, ale to podstatné si pamatujeme celý život.

11
Před 2 roky
Bartovamery Bártová

Tak ono před 84 lety těch států nebylo tolik. I já pamatuji v Evropě 33 států a státečků + Západní Berlín 🙂 Dnes je jich nějakých 50. O Africe ani nemluvě.

Před 2 roky

Ano je pravda,že tento test byl lehký. Ale jak pro koho. Znám takový, kteří by měly potíže dát dohromady hlavní města střední Evropy. A propo.; kolik z vás je schopno vyjmenovat hlavní města spolkových republik Německa? Nebo republik Itálie?

4
Před 2 roky
Václav Halbich

"Republik Itálie" - ono jich je v Italské republice více? Doteď jsem si myslel, že Itálie se člení na regiony... 😉

6
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt