1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Triviální test, potíže s ním by mohl mít snad je záškolák ze zvláštní školy.

11
Před 2 roky

Super - trefil jsem dvanáct z jedenácti !!! ... 😂😂 No dobře,tak trefil jsem jenom deset ... 🙂

7
Před 2 roky
Stanislav Novák

To je asi jako mích 302 v bowlingu :-)

Před 2 roky

Zkazil jsem holandsko,nejak sem vahal a spatne klikl

2
Před 2 roky

Evropská města mi nedělají problém ale když by se mělo zavítat mimo Evropu už bych problém měl to přiznávám jinak v tom to testu vše správně

2
Před 2 roky
David Částek

Tak já podle výsledku (11/11) prý cestuju 😁. Blbost. Myslela jsem, že tam budou opravdu chytáky, jako třeba převážně hlavní města rozdělených postkomunistických států. Páč to bych asi 32 let po maturitě ze zeměpisu (a místopisu) vybouchla. S mojí návštěvou Riga, Tallinn, Helsinki a Stockholm 🤣.

Před 2 roky

11/11. Jak jinak...

3
Před 2 roky

Zeptejte se v Australii, tam ani pomalu nevi, ze nejaka Evropa existuje...

3
Před 2 roky
Jan Racek

Pochopitelné. Proč by to měli znát. Pro ně je Evropa jako pro nás ostatní svět. Test na hlavní města států Asie, Afriky či jižní Ameriky by dopadl u nás tragicky. ;-)

2
Před 2 roky

Opravdu je možné nemít v tomto testu plný počet bodů?

8
Před 2 roky
Adina Foltýnová

Ano opravdu je to možné. Podobnou otázkou je, zda je možné, že se to zdá někomu nemožné. Ale i tady si musíme odpovědět - ano, je to možné. A to díky vám.

7
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

a ted tsst hlavnich mest vychodni evropy obyvatelum te zapadni casti.. to by byl ficak

10
Před 2 roky
Libor Moučka

Proč myslíte? Soudíte podle sebe?🙂

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Vše dobře.

1
Před 2 roky

Myslem jsem, že se autor pokusí o nějaké chytáky. NDR, Jugoslávie Lichnstejnsko, Vatikán;-)

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt