Triviální test, potíže s ním by mohl mít snad je záškolák ze zvláštní školy.
Super - trefil jsem dvanáct z jedenácti !!! ... 😂😂 No dobře,tak trefil jsem jenom deset ... 🙂
To je asi jako mích 302 v bowlingu :-)
Zkazil jsem holandsko,nejak sem vahal a spatne klikl
Evropská města mi nedělají problém ale když by se mělo zavítat mimo Evropu už bych problém měl to přiznávám jinak v tom to testu vše správně
Tak já podle výsledku (11/11) prý cestuju 😁. Blbost. Myslela jsem, že tam budou opravdu chytáky, jako třeba převážně hlavní města rozdělených postkomunistických států. Páč to bych asi 32 let po maturitě ze zeměpisu (a místopisu) vybouchla. S mojí návštěvou Riga, Tallinn, Helsinki a Stockholm 🤣.
11/11. Jak jinak...
Zeptejte se v Australii, tam ani pomalu nevi, ze nejaka Evropa existuje...
Pochopitelné. Proč by to měli znát. Pro ně je Evropa jako pro nás ostatní svět. Test na hlavní města států Asie, Afriky či jižní Ameriky by dopadl u nás tragicky. ;-)
Opravdu je možné nemít v tomto testu plný počet bodů?
Ano opravdu je to možné. Podobnou otázkou je, zda je možné, že se to zdá někomu nemožné. Ale i tady si musíme odpovědět - ano, je to možné. A to díky vám.
a ted tsst hlavnich mest vychodni evropy obyvatelum te zapadni casti.. to by byl ficak
Proč myslíte? Soudíte podle sebe?🙂
Vše dobře.
Myslem jsem, že se autor pokusí o nějaké chytáky. NDR, Jugoslávie Lichnstejnsko, Vatikán;-)