Tak to bylo až trapně lehké! 🤭
Souhlas, žádný chytáček, ona hlavní města v Evropě jsou brnkačka... Asie, Afrika, to by bylo horší...
Jeden překlep.
Komu se zdál test velmi lehký (mně ano), může si udělat test svůj. Vypište si všechny státy Evropy a přidejte hlavní města. Uvidíte, že se státy na Balkánu, v bývalém SSSR a možní i v Pobaltí už tak suverénní nebudete.
Jakto?
Tupost pro dnešní zmanipulovanou euromládež, sečtělý a znalý 60-tník nemá problém
Ani třicátnice
Tohle měl být nějaký kvíz pro druhou třídu ? Proč tam nebyli alespon pobaltské státy. Tam se to plete. Nebo středomoří...
Nebyli?? Ty státy!! 😀 😀 😀
Bože, bože. Autor nás má za Američany, kteří netuší, kde by polovinu z dotazovaných států měli hledat. U nich by mohl být kvíz: "uhodněte kontinent". Proč se autor nezeptal i na Českou republiku?
Jednoduché. A co školáci, jak ti by dopadli?!
No bejt tam nějak rozložen celý svět, asi bych to nedal za plnej počet. afrických hlavních městech jsem vždy trochu plaval.
Na to, že mi je už 84 let, byl test skutečně velmi lehký. Ze školy jsem si pamatovala všechna hl. města. Dříve jsme se toho učili o hodně méně, ale to podstatné si pamatujeme celý život.
Tak ono před 84 lety těch států nebylo tolik. I já pamatuji v Evropě 33 států a státečků + Západní Berlín 🙂 Dnes je jich nějakých 50. O Africe ani nemluvě.
Ano je pravda,že tento test byl lehký. Ale jak pro koho. Znám takový, kteří by měly potíže dát dohromady hlavní města střední Evropy. A propo.; kolik z vás je schopno vyjmenovat hlavní města spolkových republik Německa? Nebo republik Itálie?
"Republik Itálie" - ono jich je v Italské republice více? Doteď jsem si myslel, že Itálie se člení na regiony... 😉