1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Farizejství a pokrytectví zdravotníků nebere konce...Státem tolerovaná agresivita,schvalovaná stupidita a primitivismus všudypřítomných reklam,nejen že je prokazatelně negativním vlivem,ale je zároveň absencí profesního postoje zbabělých docentů a profesorů,kteŕí alibisticky poukazují na její následky,ale pro zlepšeni situace na poli legislativy nejsou ochotni udělat nic!Hulvát,který si zaplatí v TV reklamu,má "právo"zničit komfort sledovanosti pořadu co 7 minut stupidní a sprostou a vlezlou reklamou!Psychosomatický dopad tohoto svinstva se projeví v traumatizujícím postoji za čas tŕeba u pŕepáźky na poště,že MUDr Cimický?Nebo na silnici,že MUDr Hoeschle?Tato společnost řízená kolaboranty s tituly za kolaboraci nemá sebereflexi ani spoluzodpovědnost,nemá dokonce ani víru v nic,že PhDr ,profesore čehokoliv Halíku?V tomto státě může blb rozhodovat o čemkoliv,pokud si uměl opatřit negativní lustraci za "bakšiš"!Stát plnúý idiotů,zbabělců a zločineckých pochybných kreatur čekající na volby jako na koryto s nemravným platem nemá platformu pro jakoukoliv transformaci do lepšího budoucna...Tyto kreatury musí do jednoho vychcípat,aby si další generace mohla uspoŕádat svůj život po svém...Varuji před rakovinou bolševické ideologie-je zákeŕná a mstivá...Bez násilí se moci nevzdává...

28
Před 2 roky
Antonín Řimák

To jste napsal přesně.

9
Před 2 roky

Když sem byl školák,tak sem pil sice nezdravě chlorovanó brněnskó vodu,ale zase sem ju pil s rybízovým vysoce zdravím sirupem,keré vyráběla má matka.Dycky je to tak,že neco děláme dobře,a neco blbě.Dneska brněnskó vodu nepiju už desetiletí,jedině s ńó vařím polívku a nebo s ńó uměvám nádobí.Piju vodu jedině keró si vozim vot prameńa z lesa,ale většinó piju stejně Coca colu,kofolu,a jiny limonády.Člověk sice de naproti ekologiji,ale stejně to nakonec udělá všecko jinak.Stejně skonči u jadernéch elektráren,elektráren na uhlí,a ty ekologicky snahy skončijó enom na papíře.Nakonec stejně všeci pomřeme,a ta nová éra čistyho životniho prostředí skonči blbě.

13
Před 2 roky

potraviny dnes samá umělá hmota,poctivé zemědělství se zničilo a tak se nedivme že na nás čeká je rakovina,např.krabicové mléko výdrž půl roku takže je to samá chemie.

6
Před 1 rokem
Viktor Koňařík

Poctivé zemědělství s DDT? 😂

Před 2 roky

Co z toho má člověk, který se dožije " stovky ", aniž kdy ochutnal alkohol ve všech jeho variacích, neosolil si chleba se sádlem a nejedl skvělé zákusky. Můj praděda o zdravé výživě nevěděl nic, kouřil fajfku, popíjel pivo i slivovici a dožil se 90-ti let.

21
Před 2 roky
Václav Soukup

jedna věc je zdravý kořínek a pak jídlo bylo jiné, lepší a jedlo se méně, chudě

1
Před 2 roky

Jím na co mám chuť, piju na co mám chuť a žiju už 60 let spokojeně, neboť se nestresuju myšlenkami, že by mi tohle mohlo ublížit nebo dokonce zabít.

24
Před 2 roky

Ona tlačenka s cibulkou či trochu sulcu nebo jitrnička taky děljí zázraky. Lidi stůjme na zemi a nepřejídejme se a bude nám hej

12
Před 2 roky

Já si počkám,co za pár let uvedou na pravou míru.Takových studií už bylo...

1
Před 2 roky

Netopit, nejíst, chodit.

21
Před 2 roky
Mirka Bouškova

Kam když hospody mají otevřeno až od 11.

10
Před 2 roky

Takže budeme hlady no to nesmíme jíst nic...

13
Před 2 roky

Vodu a suchej chleba ?

8
Před 2 roky
Eva Komárková

V chlebu je mouka,ta je taky nezdravá,ve vodě je chlor,taky nezdravé

24
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt