Farizejství a pokrytectví zdravotníků nebere konce...Státem tolerovaná agresivita,schvalovaná stupidita a primitivismus všudypřítomných reklam,nejen že je prokazatelně negativním vlivem,ale je zároveň absencí profesního postoje zbabělých docentů a profesorů,kteŕí alibisticky poukazují na její následky,ale pro zlepšeni situace na poli legislativy nejsou ochotni udělat nic!Hulvát,který si zaplatí v TV reklamu,má "právo"zničit komfort sledovanosti pořadu co 7 minut stupidní a sprostou a vlezlou reklamou!Psychosomatický dopad tohoto svinstva se projeví v traumatizujícím postoji za čas tŕeba u pŕepáźky na poště,že MUDr Cimický?Nebo na silnici,že MUDr Hoeschle?Tato společnost řízená kolaboranty s tituly za kolaboraci nemá sebereflexi ani spoluzodpovědnost,nemá dokonce ani víru v nic,že PhDr ,profesore čehokoliv Halíku?V tomto státě může blb rozhodovat o čemkoliv,pokud si uměl opatřit negativní lustraci za "bakšiš"!Stát plnúý idiotů,zbabělců a zločineckých pochybných kreatur čekající na volby jako na koryto s nemravným platem nemá platformu pro jakoukoliv transformaci do lepšího budoucna...Tyto kreatury musí do jednoho vychcípat,aby si další generace mohla uspoŕádat svůj život po svém...Varuji před rakovinou bolševické ideologie-je zákeŕná a mstivá...Bez násilí se moci nevzdává...
To jste napsal přesně.
Když sem byl školák,tak sem pil sice nezdravě chlorovanó brněnskó vodu,ale zase sem ju pil s rybízovým vysoce zdravím sirupem,keré vyráběla má matka.Dycky je to tak,že neco děláme dobře,a neco blbě.Dneska brněnskó vodu nepiju už desetiletí,jedině s ńó vařím polívku a nebo s ńó uměvám nádobí.Piju vodu jedině keró si vozim vot prameńa z lesa,ale většinó piju stejně Coca colu,kofolu,a jiny limonády.Člověk sice de naproti ekologiji,ale stejně to nakonec udělá všecko jinak.Stejně skonči u jadernéch elektráren,elektráren na uhlí,a ty ekologicky snahy skončijó enom na papíře.Nakonec stejně všeci pomřeme,a ta nová éra čistyho životniho prostředí skonči blbě.
potraviny dnes samá umělá hmota,poctivé zemědělství se zničilo a tak se nedivme že na nás čeká je rakovina,např.krabicové mléko výdrž půl roku takže je to samá chemie.
Poctivé zemědělství s DDT? 😂
Co z toho má člověk, který se dožije " stovky ", aniž kdy ochutnal alkohol ve všech jeho variacích, neosolil si chleba se sádlem a nejedl skvělé zákusky. Můj praděda o zdravé výživě nevěděl nic, kouřil fajfku, popíjel pivo i slivovici a dožil se 90-ti let.
jedna věc je zdravý kořínek a pak jídlo bylo jiné, lepší a jedlo se méně, chudě
Jím na co mám chuť, piju na co mám chuť a žiju už 60 let spokojeně, neboť se nestresuju myšlenkami, že by mi tohle mohlo ublížit nebo dokonce zabít.
Ona tlačenka s cibulkou či trochu sulcu nebo jitrnička taky děljí zázraky. Lidi stůjme na zemi a nepřejídejme se a bude nám hej
Já si počkám,co za pár let uvedou na pravou míru.Takových studií už bylo...
Netopit, nejíst, chodit.
Kam když hospody mají otevřeno až od 11.
Takže budeme hlady no to nesmíme jíst nic...
Vodu a suchej chleba ?
V chlebu je mouka,ta je taky nezdravá,ve vodě je chlor,taky nezdravé