Ona neví jaký to je pocit jít do cukrárny a dát si dobrý zákusek je to v vlastně chudák za celý život se pořádně nenají
No - nevím co je "dobrého" na zákusku z cukrárny plné nezdravého tuku a umělých barev. Když chce rodina jednou za čas dobrý cheesecake "upeču " ho sama.
tak tyhle kraviny s jablečným octem a přes den pití citronové vody mám za sebou, zadělala jsem si na parádní problém s žaludkem, bolesti žaludku a nevolnost...... a mezi námi tohle není štíhlost tohle je vychrtlost a není to ani hezké, věšák na oblečení, nějaké to kilo by ji přidalo na kráse
Přesně! Mám problémy s refluxem. Ani jednu věc že snídaně nesmím 😲! Naštěstí nepotřebuju hubnout, zatím. Ale za mě, bych to nedoporučovala.
Tak tohleto je tedy úplně blbý příklad, jelikož tato žena je jako chodící reklama na HLAD. Na počítání žeber dobrý na ostatní věci nepoužitelná a to jak myšlením, tak i postavou. Ve své podstatě je to chudák ženská trpící poruchou příjmu potravy.
...ocet, citron, chia semínka...a dvě hodiny posilování...to by zhubl každý, ale pracovat s tímhle příjmem kalorií? Vždycky jsem se divila, že má ty dětí zdravé...
A já si říkala: ,,Proč se tváří tak kysele". Tak je to venku, po octu a citronu se šklebí snad každý.
Není štíhlá, je vychrtlá
No je mě ji líto
Řekla bych, že štíhlost vypadá jinak. Ona je rachitická
Miluji zákusek a kávu a nevidím důvod se takto terorizovat
Na stará kolena by měla trochu přibrat jinak bude samá vráska.