1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ona neví jaký to je pocit jít do cukrárny a dát si dobrý zákusek je to v vlastně chudák za celý život se pořádně nenají

41
Před 2 roky
Hela Lebedova

No - nevím co je "dobrého" na zákusku z cukrárny plné nezdravého tuku a umělých barev. Když chce rodina jednou za čas dobrý cheesecake "upeču " ho sama.

4
Před 2 roky

tak tyhle kraviny s jablečným octem a přes den pití citronové vody mám za sebou, zadělala jsem si na parádní problém s žaludkem, bolesti žaludku a nevolnost...... a mezi námi tohle není štíhlost tohle je vychrtlost a není to ani hezké, věšák na oblečení, nějaké to kilo by ji přidalo na kráse

31
Před 2 roky
Dolezalova Prace

Přesně! Mám problémy s refluxem. Ani jednu věc že snídaně nesmím 😲! Naštěstí nepotřebuju hubnout, zatím. Ale za mě, bych to nedoporučovala.

1

Tak tohleto je tedy úplně blbý příklad, jelikož tato žena je jako chodící reklama na HLAD. Na počítání žeber dobrý na ostatní věci nepoužitelná a to jak myšlením, tak i postavou. Ve své podstatě je to chudák ženská trpící poruchou příjmu potravy.

12
Před 2 roky

...ocet, citron, chia semínka...a dvě hodiny posilování...to by zhubl každý, ale pracovat s tímhle příjmem kalorií? Vždycky jsem se divila, že má ty dětí zdravé...

3
Před 2 roky

A já si říkala: ,,Proč se tváří tak kysele". Tak je to venku, po octu a citronu se šklebí snad každý.

11
Před 2 roky

Není štíhlá, je vychrtlá

31
Před 2 roky

No je mě ji líto

31
Před 2 roky

Řekla bych, že štíhlost vypadá jinak. Ona je rachitická

11
Před 2 roky

Miluji zákusek a kávu a nevidím důvod se takto terorizovat

3
Před 2 roky

Na stará kolena by měla trochu přibrat jinak bude samá vráska.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt