Kdyby každá ženská ležela celý život na pupku a jen přemýšlela nad tím, kterou část svého těla zdokonalit, tak budeme vypadat úžasně všechny. A ještě na tom budeme líp než ona, protože máme nějaké vzdělání. Zatímco ona je úplná nula.
Napsala jste to úplně přesně. Tahle samožerka arogantní se stará jen o svůj vzhled a netrápí jí žádné starosti typu, vaření, úklid, nákupy, učení a starání se o děti. Každý nechodí na jídlo do restaurací a nemá chůvy. I když o to ani tak nejde, ale vytočí mě ty její arogantní a hloupé narážky, že dnešní matky jsou tlusté a líné a ženy na vesnici jsou slepice a podobné urážky. Je to sebestředná osoba, u které je vidět právě těch 9 tříd základní školy a dál....nic.
Je nám úplně lhostejná a nezajímá nikoho ani v našem okolí … tak nechápu kdo ji chce stále vidět a číst si o ni ??Hlavně názor nás všech Simona je zlá , arogantní a namachrovaná osoba i její manžel … Pouze umí urážet lidi když napíšou o ní svůj názor a jí se to nelíbí , tak to umí být pěkné hnusná a nechutná … proč když se nám někomu nelíbí hned musíme závidět , to je trapné a ubohé si tohle myslet . Nalm se úplně zhnusila!Už ten falešný úsměv a ty zle oči mluví za vše!Děti ve školce ji říkají Kruela… tak ji asi taky závidí ,ale nevím co !
Redakce a novináři o ní (a nejen o ní) projevují zájem. Asi to bude tím, že na to mají zpětnou (pozitivní/,negativní) vazbu od veřejnosti, čtenářů a diváků.
Kolik jí stojí to, že se o ní píšou tyhle nesmysly. Ano, vypadá dobře na svůj věk, to jí nikdo nebere, ale to také díky četným plastikám. Ale fakt nevypadá na dvacet, to je prostě blud nebo jen její představa. Zkrátka vypadá jako dobře udržovaná padesátka. To je realita, měla by si to uvědomit a né se takto znemožňovat.
Možná akční, ale hloupá, až bůh brání. Kdyby si, místo toho, aby ležela věčně na pupku a sama sebe obdivovala, si doplnila základní vzdělání. Jsem na ni úplně alergická...
já taky...........
Ještě chvíli a bude vypadat jak Madona vajco jedno. Ta rozhodně stárnout neumí. A rozum rozdávat taky ne, ono když je hlava bez mozku tak to fakt nejde.
Řekla bych, dobre vypadající padesátka.. Mladí pryč a do důchodu daleko.. Toho videa jsem se lekla.. Typické pro Hamburk v uličce lásky😨😨
To bude asi tim, že v životě nemakala a jen se procházela po molu😂a to plus kosmeticke zákroky😂, plus plastiky😂.. Takže není čím se chlubit🤦🏻♀️
Vždyť dává do svého vzhledu hromadu peněz.. tohle není přirozená krása..je to pouze iluze
Úplně jí vidím v úžasném filmu Smrt jí sluší 😂 elixír na postavu funguje, ale jaksi není matroš a barvy na opravy obličeje 😂😂😂
Na svůj věk vypadá dobře, ale dvacítka ani omylem. Čas nezastaví nikdo.