1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já Vám nevím, ale vylévat olej do půdy není příliš ekologické, své zahrádce bych tohle nedělal, pokud bych už tedy zahradu 10 metru od domu (v souladu s názorem redaktorky Hanelové) nepovažoval za své obydlí. U lidí panelákových to takto možná může fungovat, nicméně my co vlastníme zahrádky kolem rodinných domů právě v těch zahrádkách trávíme především v létě významné množství času. Jinak octování je celkem známá záležitost, stejně jako vykuřování, ale ten olej (jedlý? či nějakou chemicky modifikovanou ropu ?) bych tam fakt raději nedával

Před 2 roky

Negativní energie se dělí na mnoho druhů a přitom se slučuje v jednu, takže se jí nezbavíte. Prostě v tom domě bude navždy. To je například úděl velmi starých budov se svou pohnutou historií. Rituály prostě nepomohou. Výše uvedený způsob je placebo, které Vám uleví jen na duši. Nejlépe funguje tzv.Kočka a Pes. Zdržujte se na místě které vyhledává pes, vyhýbejte se místu které vyhledává kočka.

1
Před 2 roky

Prapodivné je vylévání této směsi mimo domov. Vzniká otázka, jak a v čem onu směs vynést, a pak - Je zahrada součástí domova? Měla by být.

1
Před 2 roky

Nešlo by to aplikovat do poslanecké sněmovny?

20
Před 2 roky
Jaroslav Kasparek

A na Hrad?🙂

11
Před 2 roky

Pro všechny čtenáře: je to totální nesmysl, který nemůže fungovat, protože nemá na jakém principu.

2
Před 2 roky

Pokut ? Chodila jste do školy? Pokud se píše s D !!!!!!!!

1
Před 2 roky
Monika Soukupová

já nevím, co jste četla, ale já čtu pokud, je tam na konci D

4
Před 2 roky

Připadá mi to hodně nesmyslné!

7
Před 2 roky

kolik té soli? nějaký poměr?

3
Před 2 roky