tak to je pěkná blbost, dělám iridologii - diagnostika z oční duhovky a jediné co platí o barvách oční duhovky je to, že hnědoocí mají sklon k problémům jater, krve. Modroocí bývají nerváci, hůře dokáží využít ze stravy z pohledu vitamin. apod., zelonoocí mívají problémy s ledvinami, močovými cestami. Velké oční panenky mívají lidé dobrosrdeční pohodáři a malé oční panenky mívají lidé, kteří jsou pečlivý, mívají smysl pro povinnost, pořádkumilovní. Iridologie ukazuje dědičné dispozice a současný stav organismu
A šedé? Ty jste vynechala. K jakým nemocem mám sklon?
Další bejkárna. Maminka měla oříškové oči a vůbec nebyla dobrodruh. Byla velmi mírná a sobeckost pro ni bylo sprosté slovo. Na moje zelené sedí tak polovina. Naopak dobrodružnou povahu mám já.
A určitě jste vášniví rybář.
Michaela Hanelová - myslíte, když napíšete - takový lidé, že je správně?? To snad ne, takovou chybu by nenapsal ani můj malý vnuk.
Génius
Mimo jiné, vy všichni si tady hrajete na chytráky a já žádnou chybu nevidím. Chtěla bych vidět váš pravopis. Tohle je klasický český človíček. Jen hledat chyby. Ale sám si sotva utře zadek!!!
Ježíši nikde nic nevidím! Co tady píšete za nesmysly a i kdyby tam byla nějaká chyba, tak o co jde. Nikdo z nás se někdy nepřepsal????
Mám hnědé a je mi sumak co tady rádoby vědec píše.
Proto se takový lidé hodí ....nestydíte se, psát ?!?
Nestydí, protože neví..
Vy jste tady všichni chytří a zajisté se nikomu z vás nestalo se ukliknout???
Já mám zelenošedé oči a ty tam neuvádíte. Myslím, že je to blbost!!!!
A moje zelenohnědé? Anebo modrošedé?