1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

tak to je pěkná blbost, dělám iridologii - diagnostika z oční duhovky a jediné co platí o barvách oční duhovky je to, že hnědoocí mají sklon k problémům jater, krve. Modroocí bývají nerváci, hůře dokáží využít ze stravy z pohledu vitamin. apod., zelonoocí mívají problémy s ledvinami, močovými cestami. Velké oční panenky mívají lidé dobrosrdeční pohodáři a malé oční panenky mívají lidé, kteří jsou pečlivý, mívají smysl pro povinnost, pořádkumilovní. Iridologie ukazuje dědičné dispozice a současný stav organismu

5
Alena Nováková

A šedé? Ty jste vynechala. K jakým nemocem mám sklon?

3
Před 2 roky

Další bejkárna. Maminka měla oříškové oči a vůbec nebyla dobrodruh. Byla velmi mírná a sobeckost pro ni bylo sprosté slovo. Na moje zelené sedí tak polovina. Naopak dobrodružnou povahu mám já.

1
Před 2 roky
Zuzana Svobodová

A určitě jste vášniví rybář.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Michaela Hanelová - myslíte, když napíšete - takový lidé, že je správně?? To snad ne, takovou chybu by nenapsal ani můj malý vnuk.

3
Před 2 roky
Alena Matoušková

Génius

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Mimo jiné, vy všichni si tady hrajete na chytráky a já žádnou chybu nevidím. Chtěla bych vidět váš pravopis. Tohle je klasický český človíček. Jen hledat chyby. Ale sám si sotva utře zadek!!!

6
Před 2 roky

Ježíši nikde nic nevidím! Co tady píšete za nesmysly a i kdyby tam byla nějaká chyba, tak o co jde. Nikdo z nás se někdy nepřepsal????

1
Před 2 roky

Mám hnědé a je mi sumak co tady rádoby vědec píše.

1
Před 2 roky

Proto se takový lidé hodí ....nestydíte se, psát ?!?

1
Před 2 roky
Alice Prchalová

Nestydí, protože neví..

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Vy jste tady všichni chytří a zajisté se nikomu z vás nestalo se ukliknout???

5
Před 2 roky

Já mám zelenošedé oči a ty tam neuvádíte. Myslím, že je to blbost!!!!

6

A moje zelenohnědé? Anebo modrošedé?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt