1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Chystám se taky na rekonstrukci, ale ne proto, že by nám děti zničily byt, máme je vychované. Změnu chceme pro radost z nového bydlení. Chtěl jsem si vzít od paní Simony nějaký nápad, ale nic se mi tam nelíbí. Že tam má svoje velké fotky? Třeba se to líbí manželovi, to nekritizuju. Vše je tam v příjemných barvách, ale působí to nějak nesourodě, neútulně, ale její vkus. Brada nám nespadla.

15
Před 2 roky

Nebude nebude me i jinym..protoze jsme spokojeni s tim, co mame , jak zijeme🙏❤a prazdnou pilinatou hlavu majetek opravdu nevyvazi

33
Před 2 roky
Ilona Millerova

Prázdnou ji určitě nemá - má základku a v obličeji dost botoxu.

51
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Bílá, bílá, bílá...jako na pitevně. Studené, neosobní, ani jediná věc není osobní, krom trapných fotek (ne rodinných, s dětmi, ale vyumělkovaných) možná luxusní,ale určitě ne útulné. Nikdy by mě nenapadlo, že v tomhle bytě žije jedno dítě, natož dvě 😂

15
Před 2 roky

Mne ty celebrity neohromi

Před 2 roky

Ten uz me prechazi z ni...krasna zena,ta se prirode povedla

12
Před 2 roky
Petula Strobik

Znám dobrého očního doktora, ozvěte se, dám kontakt.

18

To ona si ta Krainová ty články objednává a platí? Vždyť nikoho nezajímá co ta osoba dělá. Už s tím dejte pokoj, je jak vlezlá filcka, která se všude cpe.

57
Před 2 roky

Jednoznačně luxusní, na můj vkus ale fádní, neosobní. Každému se líbí něco jiného, já mám ráda v bydlení víc přírodního materiálu a barvy. Sice se dříve okoukají, ale to je zas super motivace pro změnu.Jestli to ale má sloužit opět dalších 12 let, tak je to nevýrazné řešení správné, neurazí ani nenadchne...

9
Před 2 roky
Renata Pechalová

Souhlasím, je to nuda ...

1
Před 2 roky

Kdo si dá na zeď svoji fotku je zoufalec a narcis .

96
Před 2 roky

Byt je na vizualizaci krásně světlý a prostorný, šatna parádní, jen bych někam dala fotku i s dětmi a manželem. Spousta velkoformátových fotek Simony, i když je na svůj věk pořád pěkná a má krásnou postavu, to se mi zdá přehnané. Ale manželovi se to bude určitě líbit, Simonu musí zjevně milovat. Asi jako Soukup Agátu…

9
Před 2 roky
Ivona Eichlerová

No, moje babička říkávala:"Jména hloupých na všech sloupcích "🥱

1
Před 2 roky

No,můj styl to určo není.I kdybych měla tolik korunek jak paní,tak ne.Ledové království.A koukat se na sebe neustále?To ani náhodou,krásnější je příjemný obraz .Můj názor........At se jin tam dobře žije,když jim to vyhovuje...🙂

17
Saly Brzobohatá

Mně se ten byt moc líbí. Ale ty fotky mi přijdou taky dost ujeté. Ještě možná kdyby tam někde byli všichni čtyři.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt