Opravdu ji není co závidět!Kolem nás žije mnoho zajímavější,krásnejšich a úspěšnějsich lidi,a nejsou cebrity!!!
Záviděl by jí jen pitomec....je nepříjemná,namachrovaná a zahleděná jen do sebe
Bydlení pěkně,ale ty fotky v životni velikosti ukazují jaká Krainová,zahleděná do sebe,namyšlená ženská.Kdy si vystavila děti to bych chápala,ale koukat na vlastní fotky,nemá to holka lehký 😂
Jednoduše se zabývá nadhledem tím,že ukazuje ,že na to mají a kluci si žijí jak prasata v žitě.Určitě se nezabývá tím,že je vše zdražené,elektřina vyhoupla nahoru,že všichni máme z toho mindráky.Jezdí si na drahé dovolené a ted najednou,že domov je to nejdůležitější.
Proč by se s tím měla zabývat,že my jsme z toho špatní,ať si užívá života,vydělala si na něj a kromě toho je taky člověk,který má určitě své starosti
Bílá,šedá,sterilní,nehezké.....je to jen můj názor,ale jedno nepochopím,proč se musí tahle frajle stále něčím chlubit,asi proto,že ji ujíždí vlak
Jí určitě ne, vám už ujel co? OMG
Zrak mi nepřešel. 🙂! Nešla jsem ani do kolen. Upřímně, vůbec se mi to nelíbí. Není tam cítit teplo domova. Je to jako v 5-ti hvězdičkovém hotelu.
Ty fotky by si měla odstranit aby z toho neměla trauma jak stárne a mění se. Věčně hezká nebude anebo vosková ženská. A pak bude mít o to větší trauma. Měla by si nechat udělat počítačovou simulaci jak bude vypadat stará a na to se připravovat.
Bydlení se mi nelíbí. Je studené, neútulné, jako by vybydlené.Fotky v nadživotní velikosti svědčí o tom,jak sebestředná Simona,musí být. Asi bych se tím nechlubila.
Ale ona je asi spokojená.
Co má článek za smysl je celkem zřejmé - je to reklama designérské společnosti. Pokud vůbec k nějaké rekonstrukci dojde, Simona bude mít slevu a firma reklamu. Blbý je, že pipiny, které sledují Krainovou na Insta, si takovou firmu težko mohou dovolit, takže trochu šlápnutí do hoven.
Žádný luxus nevidím a zrak mě nepřechází. Co je tohle za blbost, co má článek za smysl?? Vyvolat závist? Krainová je tupá ženská,kterou naštěstí uživilo tělo. Přínos společnosti =0
Proč tolik zášti?
pod článkem mi chybí ta poznámka: placená reklama. divím se, že v nadpisu není telefon přímo na tu firmu...