1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nízké stropy - podkroví - nic pro mě. To samé ty barvy, nuda, nuda, šeď. Luxusní byt si představuje každý jinak, ale budiž jim přáno. Jen kde mají třeba fotky dětí? Všude jen ona? Že by narcismus?

83
Před 2 roky
Dalimil Novak

tak všechny modelky by bez vašeho posledního slova nemohly prorazit do top model.světa

6
Před 2 roky

Kouká doma na svoje fotky v nadživotní velikosti ? :Dobrá samožerka 😄

117
Před 2 roky
Hana Stojanová

pravda

Béžový unylý svět. Nic moc 🤷🏻‍♀️

16
Před 2 roky

Nevím, hezky prostorné, ale hodně mi to připomíná obchodní prostory... A kdo si dá do ložnice své fotky v nadživotní velikosti? Jedině Simča...

25
Před 2 roky

I když je tady kousek původně od Nás z Havířova, tak skromnost jí velice chybí - sebeláska a narcisní zahleděnost do sebe na sebe z každého rohu je spíš nemoc .

Než obdiv nad dílem designérů je mi jí spíš líto ( omlouvám se p. Simono, ale je to můj pocit z Vás již dlouho ) - jak se Ustavičné předvádění - budiž.. třeba jí to pomáhá i odměny za sledovanost, tip na architekty 🙂 a celkově narcisní článek.

Brada mi nespadla - hezké, avšak pro veřejnost především.

Kdo ví zda má už i svůj potištěný ,, sebou,, toaletní papír - ať je to dokonalé i zezadu.

125
Před 2 roky
Mirjam Cieslarová

Předvádět se může.Má na to.A z vás mluví závist.

54
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Mně se to líbí. A když jim to děti zase zdevastují, tak co, peněz mají dost, tak si to zase opraví. A ty prťavé dvě čivavky moc škody nenadělají. Ten byt působí klidně a když tam bude hodně zeleně, tak to bude super bydlení. Jen se divím, že mají byt a ne dům. Ale možná mají nějakou pěknou chalupu někde na samotě u lesa.

12
Před 2 roky
Jana Řepová

To si pište že mají, i s bazénem, ze kterého je krásný výhled do údolí , hned bych měnila za tenhle fádní byt...

Před 2 roky

Mne se uvedené návrhy moc líbí, je to barevně příjemné, žádné neonově zelené zdi a kombinace žlutá s fialovou. Ano z bytu vyzařuje luxus, ale proč ne. Líbí se mi vše a spokojenost Simony a jejího manžela naprosto chápu. Průběžně se dívám zde na Internetu na různé rekonstrukce a nestačím se divit, co je možné vytvořit a předkládat jako rekonstrukci. Sama jsem rekonstruovala v průběhu pěti let celý byt, mám převážně bílý nábytek, barevně kombinované s výmalbou v příjemných tónech béžové a mentolové. Každý žijeme podle svých představ, komentovat můžeme, ale kritizovat, to snad ne.

2
Před 2 roky

znám ji osobně. chodila k nám i se ségrou v havířově za naší servírkou (kámoškou) do gallery baru. s jejím tátou jsme měli "obchodní aktivity" = půlka havířova. dělal na telefonech, sám feler s černým spojováním po světě. ani o jednom nemohu říci nic pěkného a pochvalného. ale to je už minulost. ostrotužkou však nebyl ani jeden z nich. jablko+strom???

42
Před 2 roky
Eduard Sova

Tako ní se ví, že chytrá příliš není....

30
Zobrazit další 2 reakce

Bydlíme v bytě, kde jsme vychovali dvě dcery, posléze u nás, po rozvodu, nějaký čas bydlela dcera se svými vnoučaty a nikdy jsem nemohla říct, že bychom byt vybydleli. Vždycky jsme je vedli k určitým pravidlům, která se musí dodržovat a rozhodně nejsou na škodu.

48
Před 2 roky

Máte to tam opravdu krásný, ale i my měli děti a nějak se stalo, že jsme je dokázali vychovat a k devastaci bytu nedošlo.

Myslím, že budete brzo rekonstruovat znova.

Taková bílá nádhera je teda dost vhodná pro 2 kluky, asi ne moc klidný a 2 psy.

25
Před 2 roky
Renata Suková

Psy i kluci budou zavření na chodbě, nebo někde v děcáku, Obývák se předvede jen návštěvám. Z nám také a dokonce z rodiny.

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt