To s tou inteligencí mě zaujalo, moje žena má sice nadprůměrné IQ, ale i tak má IQ o několik desítek bodů menší než já. Plus si troufám tvrdit že rozvahu, logické a jisté analitické schopnosti zdědili děti jednoznačně po mě, žena je v mnoha věcech mnohem impulzivnější a živelnější. Třeba v matemetice jsem já exceloval i na VŠ, a žena byla průměrná už na střední škole, a to je matematika hodně o logice. Je mě ale jasné, že obecné závěru nemohou platit na všechny konkrétní případy.
Tomáši, pokud máte VŠ, navíc vysoké IQ, tak si rychle opravte "zdědili děti" na "zdědily děti" a ještě lépe "děti zdědily" každopádně s tvrdým y. A klidně opravte i "Je mě ale jasné" komu čemu? Tedy mně, ne mě. Když se již chcete chlubit vysokou školou, tak aby ta chlouba seděla a "nedřela o pravopis" Vaše žena je třeba zase lepší v gramatice, takže není zrovna fér ji oproti sobě snižovat.
Ksichtem na nikoho a zadkem na všechny. To je zase článek El Blábolo.
Takže po mě to bude vysokej, blbej kejchal. To jsou radosti. 😊
😄 To jsou zase plky 😄
no úplný
Takže jak se píše v článku. Podle jedné studie... Bohužel místo odkazu na studii odkazuje pouze na článek, který zveřejnila média v Indii. Dále jsem procházel i ostatní odkazy a studie zde citované a mohu tak v klidu konstatovat, že celý článek leží absolutně na vodě. Má opět za úkol postavit ženy na piedestal a upozadit muže, což je tolik obvyklé v dnešní společnosti.
Potřebujeme muže i ženy. Všichni mají mít stejná práva, což v našich západních zemích máme. Nic víc. Feminismus je nenávistná skupina, která dělá ženám velice špatnou službu..
A já jsem asi vysoká po Krakonošovi. Protože tatínek a vlastně i maminka byli malincí a já jsem z široké rodiny absolutně nejvyšší a to extrémně znatelně. A naši si mě prý vyrobili na rekreaci v Krkonoších. Noooo prostě čistý horský vzduch. 😁😁
Je fajn potkat nekoho, kdo bere tyhle novinářské pindy z humorem. Díky za to.
Po tatínkovi skleněné oko a po mamince dřevěnou nohu...
Po dědečkovi politické smýšlení a po babičce kuchařské umění...
Tak to jsou naše děti šťastlivci! 😄 Inteligence po mě - celkem v poho, duševní nemoci po svých tatíncích - naprostí kliďasové, psychiku snad ani nemají, natož pochroumanou.. 😄
A co fyzické záležitosti? Holka pimprlíka, kluk mušličku + polymorfní vychovávání. Co teprve budou exoti, kteří se budou nazývat ONO.
Blbost. Jámám IQ nad 140 a máma by ani nepochopila co je to IQtest. Natož aby byla schopná udělat 80... Otce neznám.
Jestli je vám -náct, chápu. Taky jsem si v té době myslela, jak je možné, že já - krasavice inteligentní - jsem se mohla narodit své matce. IQ v seriózním testu vysoký nadprůměr, v těch magazínových, kterým až tak moc nevěřím, až 160. Článek ovšem považuju za něco na úrovni horoskopů.
K takovým závěrům mohli dojít jedině genetičtí analfabeti se znalostmi nejvýše na úrovni "předmendelovského" 18. století, kteří o dědičnosti a dědivosti vůbec nic nevědí.