1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdo tady píše, že je test o ničem, zřejmě dopadl hodně zle, píšou jasně, že je pro zábavu a otázky jsou víceméně lidové chytáky a příklady ze základky...tak v klidu a užijte si vánoce ÍQváci...🤣🤣🤣

5
Před 2 roky
Tomáš Lavička

Nemuseli dopadnout zrovna zle. Ale stačilo si to přečíst a zhrozit se nad tím pravopisem. Hrubka za hrubkou. To se potom už ani nechce takovýto test vyplňovat.

7
Před 2 roky

tak teď jsem prokázal že jsem fakt dement když jsem si myslel že se z takového testu dozvím aspoň nějaký výsledek bez toho aniž bych se musel upsat k odebírání spamu

14
Před 2 roky
Emil Martinka

Tak výsledek jste se dozvěděl v podstatě okamžitě po zakliknutí každé odpovědi - zelená fajfka (správně), červený křížek (špatně). Co byste více chtěl - červený diplom z Harvardu?

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Autor určitě nemá s MENSOU nic společného ( snad jen podobnou adresu ) . Mimo jiné , bratři nedvojčata se mohli narodit třeba v lednu a v prosinci .

6
Před 2 roky
Jiří Mikel

Přesně tak. A takovou možnost odpovědi jsem tam nenašel. Ale ani ta možnost s umělým oplodněním není chybná - proč by jeden z nich nemohl mít náhradní matku, která rodila ve stejný den a hodinu ve stejné nemocnici.

1
Před 2 roky

Považují za nutné upozornit na to, že pochopení života, světa a výkon profese vyžadují jiné znalosti, než se většinou jako zajímavá jednoznačná fakta nebo tzv. hlavolamy dávají do různých kvízů. Tím nepodceńuji všeobecné znalosti

3
Před 2 roky

Nevím jak IQ, ale vypadá to, jakoby paní (slečna) autorka nedokončila základní školu kvůli češtině, ne?

10
Před 2 roky
Vítězslav Drozd

Také jsem si všiml. Například tvrdé Y - Josefovi...

Ten první Josef je správně, tam patří ypsilon, ale kousek dál v otázce má být správně - Josefovi. Ne Josefovy - jak je tam napsáno.

3
Před 2 roky

Hah.

Test jsem neodesílal, protože nerad spamy na mejla.

Ale i tak vím že jsem dosáhl krásného výsledku IQ štětky na hajzl 🤗

Krásné svátky fšem 😉

8
Před 2 roky
Carbol David

šlo to i bez toho, stačilo koukat. ;-)

2

Nevěděla jsem tu číselnou řadu. Ale před 4 lety jsem absolvovala přímo test v Mense, takže vím, kolik jsem měla tehdy a čistě poměrově blbnu 🙂. I když tady číslo ani nenapsali.

4
Před 2 roky
Františka Simbartlová

Ani to nebylo nutné počítat. Bylo vidět, že se to dost razantně zvedá, takže to nemohlo být něco přes 200 což byla jedna z možností. ty druhé dvě byly těsně vedle sebe. 365 a 366. když jste se podívala, tak bylo vidět, že to bylo na střídačku liché/sudé/liché/sudé a tím se vyřadila 366. 🙂

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Josefovi se píše a ne Josefovy

8
Před 2 roky

Varování tento komentář obsahuje ironii případně i sarkazmus:

💪🏻Vyhrála jsem 69 bodů a budu volit strejdu Andreje ve svetru 🤪 co jezdí káráváném.🤣🤳🏻

6
Před 2 roky

Nina má sice průměr známek lepší než Vladimír, ale Josefovy se nevyrovná.

Možná by bylo lepší se nejdřív naučit základy pravopisu a pak teprve zkoumat IQ.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt