Kdo tady píše, že je test o ničem, zřejmě dopadl hodně zle, píšou jasně, že je pro zábavu a otázky jsou víceméně lidové chytáky a příklady ze základky...tak v klidu a užijte si vánoce ÍQváci...🤣🤣🤣
Nemuseli dopadnout zrovna zle. Ale stačilo si to přečíst a zhrozit se nad tím pravopisem. Hrubka za hrubkou. To se potom už ani nechce takovýto test vyplňovat.
tak teď jsem prokázal že jsem fakt dement když jsem si myslel že se z takového testu dozvím aspoň nějaký výsledek bez toho aniž bych se musel upsat k odebírání spamu
Tak výsledek jste se dozvěděl v podstatě okamžitě po zakliknutí každé odpovědi - zelená fajfka (správně), červený křížek (špatně). Co byste více chtěl - červený diplom z Harvardu?
Autor určitě nemá s MENSOU nic společného ( snad jen podobnou adresu ) . Mimo jiné , bratři nedvojčata se mohli narodit třeba v lednu a v prosinci .
Přesně tak. A takovou možnost odpovědi jsem tam nenašel. Ale ani ta možnost s umělým oplodněním není chybná - proč by jeden z nich nemohl mít náhradní matku, která rodila ve stejný den a hodinu ve stejné nemocnici.
Považují za nutné upozornit na to, že pochopení života, světa a výkon profese vyžadují jiné znalosti, než se většinou jako zajímavá jednoznačná fakta nebo tzv. hlavolamy dávají do různých kvízů. Tím nepodceńuji všeobecné znalosti
Nevím jak IQ, ale vypadá to, jakoby paní (slečna) autorka nedokončila základní školu kvůli češtině, ne?
Také jsem si všiml. Například tvrdé Y - Josefovi...
Ten první Josef je správně, tam patří ypsilon, ale kousek dál v otázce má být správně - Josefovi. Ne Josefovy - jak je tam napsáno.
Hah.
Test jsem neodesílal, protože nerad spamy na mejla.
Ale i tak vím že jsem dosáhl krásného výsledku IQ štětky na hajzl 🤗
Krásné svátky fšem 😉
šlo to i bez toho, stačilo koukat. ;-)
Nevěděla jsem tu číselnou řadu. Ale před 4 lety jsem absolvovala přímo test v Mense, takže vím, kolik jsem měla tehdy a čistě poměrově blbnu 🙂. I když tady číslo ani nenapsali.
Ani to nebylo nutné počítat. Bylo vidět, že se to dost razantně zvedá, takže to nemohlo být něco přes 200 což byla jedna z možností. ty druhé dvě byly těsně vedle sebe. 365 a 366. když jste se podívala, tak bylo vidět, že to bylo na střídačku liché/sudé/liché/sudé a tím se vyřadila 366. 🙂
Josefovi se píše a ne Josefovy
Varování tento komentář obsahuje ironii případně i sarkazmus:
💪🏻Vyhrála jsem 69 bodů a budu volit strejdu Andreje ve svetru 🤪 co jezdí káráváném.🤣🤳🏻
Nina má sice průměr známek lepší než Vladimír, ale Josefovy se nevyrovná.
Možná by bylo lepší se nejdřív naučit základy pravopisu a pak teprve zkoumat IQ.