A po vyplnění budete chtít email, rodné číslo, číslo bankovního účtu, PIN kreditní karty a přesnou adresu s rozpisem doby kgy jsem v práci a doma nikdo není ? Děkuji, nechci.
Stačí tam zadat fejkový email ;)
To se v takovýchto kvízech fakt nedozví. Jednak proto, že inteligentní lidé podobné hovadiny nevyhledávají, a druhak proto, že veřejnosti přístupné testy IQ jsou udělány tak, aby vyšel nadprůměr většině lidí - hňupů, a byli spokojeni 🙂
Takže jedna ze zástupu hňupů? Nebo ještě hůř?
Všechny odpovědi jsem měl správně, ale výsledek neznám, za tu povinnost odebírat nějaké novinky ze světa ženy mi to fakt nestojí.
„Nemám bratry ani sestry. Jedno však vím jistě. Otec tohoto muže je syn mého otce,“.
Autor neví, jak se píše přímá řeč.
„Nemám bratry ani sestry. Jedno však vím jistě. Otec tohoto muže je syn mého otce.“
Dva otcové se svými syny vydali na lov.
Autor komolí věty.
Dva otcové se se svými syny vydali na lov.
Ondřej je dobrý žák, ale stále nedosahuje takových výsledků, jako Vladimír.
Autor neovládá interpunkci.
Ondřej je dobrý žák, ale stále nedosahuje takových výsledků jako Vladimír.
Nina má sice průměr známek lepší než Vladimír, ale Josefovy se nevyrovná.
Autor testu nezná ani i/y.
Nina má sice průměr známek lepší než Vladimír, ale Josefovi se nevyrovná.
Co si pomyslet o takovémto testu?
Úkol zněl jasně: Vymyslet test. Ale je napsán asi v Hotentotštině...
Chytráci vymámí z hloupých funkční mail a pak jim budou posílat spoustu "výhodných " nabídek
Asi jsem úplně hloupá, ale když jdou dva otcové se svými syny do lesa, jak to můžou být jen tři osoby? Dva otcové a synové jsou taky v množném čísle...
Předpokládám, že to jsou děda, otec, a syn, takže jsou tři, zároveň jsou dva z nich něčím otcem a dva z nich něčím synem.
Ten test je nesmyslný, protože může platit i odpověď, že jednu kachnu ztratili.
dva otcové s dvěma syny,to byl děd,jeho syn a syna syn,takže je to dobře.šli tři.
Píšete s hrubkami, zopakujte si i/y...
Kdyby jen to. Buďto autorovi (Evě) nebo autorovi z Mensy dochází ke střetu myšlenek a chybí nebo přebývají mu v textech slova.
3."Dva otcové se svými syny vydali na lov." Chybí jedno "se".
4. "Který žák je má tedy nejlepší průměr?"
Tak buďto: Který žák má nejlepší průměr? anebo Který žák je má nejlepší (známky)?
IQ test ? Ale "Josefovy se nevyrovná " . IQ tykve.
A Mirky je taky pěkné přídavné jméno přivlastňovací 😁😁😁
Tak chyby v interpunkci dělá skoro každý. Málokdo ji ovládá a dá se i omluvit, pokud její špatné použití nezmění smysl věty. Ale co je naprosto neomluvitelné, je chybné i/y ve čtvrté otázce: "...Josefovi se nevyrovná..." Autor(ka) tam má koncovku "ovy". To je neuvěřitelná chyba v testu zaměřeném na IQ. Hanba. Proboha, opravte to !!!!!!
Přesně to jsem chtěla napsat, a, milý autore, strč si celý test za klobouk!
Vyřešil jsem správně i jedenáctý úkol. Nesouhlasil jsem s podmínkami 😂
Já to samé.