Článek, kde není, kromě věty, že vše záleží na typu obličeje (což každý ví), řečeno vůbec nic. Takhle se vydělávají peníze 😄
Mám problém pochopit, proč pořád někdo chce radit co by ženy měly dělat, jak se črsat a oblékat. Nechte to laskavě na nás. Nejsme nesvépravné. Váš vkus je váš a náš je náš. Hlavní je se cítit dobře. Na ničem jiném nezáleží
Protože se mu nechce pracovat, tak zkouší, jestli by nešlo uživit se žvaněním o ničem. A světe div se, ono to jde 🙂
upřímně.....je mi šumák co se týká podobných rad a i toho, co si o mých vlasech a stylu vůbec myslí okolí, já jsem já a budu dělat co je příjemné a praktické mě a v čem se cítím dobře. Takže za mě článek o ničem i když chápu, že něčím tyto stránky zaplnit musíte.
Mně se líbí ,jak tyto vzácné rady vždy končí padesátkou . A pak co? Pak už nic,pak už jsme mrtvé?🙉 A stejně si budu nosit,co budu chtít.😃
To už můžete přecházet na červenou 😉❗Ne vážně,po 50 to žádný účes nespraví, vrásčitý krk,ruce s tím nic neuděláte!
když je vám nad padesát, noste krátké, střední nebo dlouhé vlasy...to jsou rady k nezaplacení
Kecy o ničem, mmch je vidět nízký IQ a vzdělání pseudonovinářů těchto blbostí, naprosto o ničem.
Asi jako "oholte si lebku a napařte hučku ihned po třicítce, oblečení noste jako staré paní v 80.letech, nehledě na Váš typ a postavu i obličej bla bla..." Fakt zhovadilci, tito "redaktoři" .
Nejhorší rada co jsem kdy slyšela byla, že mají starší dámy nosit krátké vlasy. Naopak se mi zdá, že to hodně zestaršuje.
Ještě mi není padesát a krátké vlasy nosím už teď, co já budu dělat po padesátce...budu vypadat starší? 🤔😂
A co vyzkoušet něco jako Odkaz Za mě, ženám prostě delší vlasy sluší víc než krátké. A o věku to není.
happyhair.cz
Moje babička měla dlouhé vlasy až do své smrti v 78, hodlám to mít také tak, pokud mi tedy nebudou extrémně padat.
A nedej bóže, že budete mít vlástní názor 🙂 :-)