1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

muži chtějí mladou blondýnu a sexy vzhled....... tak ať se občas muži stoupnou před zrcadlo a podívají se do něj zda se k sexy mladé blondýnce vůbec hodí!! Bože to je zase článek do života

56
Před 2 roky
Kristina Mouleová

No, chtějí. Proč ne? Je normální toužit po Ferrari, tropickém ostrově, Nobelově ceně....

Nebuďte na nás tak přísná. Moje partnerka taky zbožňuje Cruise 😉

23
Před 2 roky

Tak když má nato kufr,? Ráno s milenkou večer s manželkou,to může dělat jen fakt milující manžel. Nejlepší je chtít sex po manželovi tak třikrát denně pak se na jinou už nepodívá někteří i utečou .

13
Před 2 roky
Kusikova Anna

Tak sex třikrát denně ani těhotenství v mém případě nepomohlo

1
Před 2 roky

Myslím si, že nejlepší je mít doma milenku a manželku v jedné osobě - je to sice vzácné, ale lze najít 2 šťastné lidi kteří mají mezi sebou trvalý milenecký a partnerský vztah!!

34
Jana Sedláčková

Jj, vzácné to je. Jen je potřeba aby tak bylo nastavené vše. Že žena není ten kdo má na krku plný, úvazek, děti s kroužky, a ještě požadavek na dokonalou domácnost. Když se rozdělí tohle všechno už to je reálný úspěch. Jsem ráda, že mám vedle sebe někoho kdo se nebojí utěrky na nádobí nebo mopu. Pak tak vypadá i zbytek uděláme pro sebe vše aby ten druhý měl vždy co potřebuje a nemusí se o to x prosit.

7
Před 2 roky

Nároky velké a kapsy prázdné

15
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt