Milé dámy, víte, jak mít kvalitní a hezké vlasy, ve kterých se cítíte dobře? Nečíst tyto články!🙂 Já si celoživotně jedu svoji módu a svůj účes z dlouhých vlasů, mám je zdravé a od nikoho si do toho nenechám kecat. Vřele doporučuji. Autorkám těchto článků je stejně většinou mezi 20 a 30 lety, tak o tom vědí houby.
Před časem jsem opakovaně ležela v nemocnici se spolupacientkami v mém věku 60+. Deprimující je pohled na staré ženy, kterým celodenní pobyt na lůžku vytvoří z krátkých vlasů na temeni hlavy "slepičí prdelku", vypadají pak splihle, zmokle, uboze. Z toho důvodu jsem si nechala narůst delší vlasy, které mohu upravit do culíku a zachovat si aspoň zdání určité důstojnosti...
Určitě jste s těmi culíky vypadala trapněji než ty krátkovlasé vrstevnice. Obzvlášť v nemocnici jsou krátké vlasy výhodou. Rychleji schnou např. stačí je projet vlhkým hřebenem a prdelka je pryč. Vlastní zkušenost.
Tak co si na té hlavě mám udělat?
To jaksi nebylo řečeno. Jak tak čtu tak ani krátký, ani dlouhý,drdol už vůbec ne,ofina ani patka nepřipadá v úvahu a kudrny už vůbec ne. No tak milé dámy o holé hlavě nebylo řečeno, takže aspoň něco. To jsou rady k pohledání 🥴
Taky mám ten dojem jako vy. Asi holá hlava a čepice 🤔
Tak nevím, ale zrovna zveřejněné fotografie jsou důkazem pravého opaku, co tvrdíte. Jestli poukazujete na nevhodnost účesu, měla by u toho být fotka, kde to ženě právě nelichotí. A tady vypadají všechny super a navíc je řeč o starších a jsou tu fota i mladic.
Souhlasím. Naopak účesy ženám na fotkách sedi. Někdy mi připadá, ze psaním těchto článků je hlavni důvod dostat za nej honorář. At už tam jsou bláboly či něco podobného. Nevnucujte ženám svoje představy o tom, co by jim slušelo ve staří. Nezapomeňte, ze každá žena má jiný charakter, práci, zájmy . A take, každá žena je určitý typ i ve stáří, pokud si ho uvědomuje, ponechte ji rozhodnut se o sobě samé a nepište bláboly.
Možná by bylo zajímavější napsat, který účes ano. Protože z tohoto výčtu to vypadá, že vhodný není žádný.
Myslím že každá máme ráda něco jiného. Něco v čem se cítíme a připadáme si třeba i zajímavě. Je mi přes 70, vlasy mám úplně nakrátko, vzadu strojkem. Střih tak že můžu mít vlasy mimo čelo nebo do čela, mírně načechrané. Vlastně podle článku jsem naprosto nemožná a vypadám minimálně na 100.
Není nutné stylizivat se domlada, když je ženě přes šedesát...mnohem důležitější je umět si připustit svůj věk a stárnout s noblesou... ikdyž často s vyčesanými vlasy...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Když je vám 60+ dejte si šátek? Nebo čepici? Nějak jste zapomněli ukázat, který účes je vhodný. Podle článku žádný.
Brzy mi bude padesát a je mi to jedno. Nosím culíky, cop, ofinku i kudrlinky. Jo a drdol taky. Podle toho, nač mám zrovna náladu. Nebudu chodit plešatá, jen proto, že někdo potřeboval nasázet na papír 1000 slov, kvůli honoráři. Zcela upřímně, raději budu riskovat vzhled starší ženy, než nálepku nekorektního autora 🤔
Paní redaktorka všechno zkritizovala, chtěla bych vidět její účes. Já jsem se svoji ofinou i hladkými dlouhými vlasy naprosto spokojena. A moje kadeřnice také.
Tak po přečtení netuším jaký účes je tedy vhodný?? Nezbývá nic jiného než ostříhat do hola...