1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Přestaňte blbnout lidi těmi svými nesmysly. Zeptejte se lidí, kteří se dožili vysokého věku, zda celý život chroupali mrkev a oříšky. Jen se vám vysmějí. Dlouhověkost ovlivňuje především vyvážená strava. Organismus ničí mimo jiné stres a hloupé diety. Nedávno tu byla doporučována banánová dieta. Nikdo lidi neupozornil, že budou konzumovat nadměrné množství draslíku. Jezte vše, na co máte chuť a co vám neškodí /není vám po tom prostě špatně/. Hýbejte se, nehoňte se pořád za něčím a naučte se radovat a mít rádi sami sebe. V naší rodině se po ženské linii dožívají všichni vysokého věku. Babči určitě nedrželi diety, jedna z nich v 95 nepohrdla frťanem a cigárem.

7
Před 2 roky

Proč bych měla stát o to, dožít se 100 let? Víte jak vypadá den seniora, kterému je přes 80 let? Já to vím, protože se o takové lidi starám. Když se jich zeptáte, jak se vyspali v 99% vám odpoví, že špatně. Hned od rána jsou unavení, pospávají přes den, trpí chronickými bolestmi, jejich život je pouze o únavě, bolestech, osamění... jídlo, léky, vyprazdňování a TV. Nic víc. Takhle žít 20 let na úkor mladé generace? Ne díky. Málo kdo si v průběhu aktivního života vydělá dost na to, aby mohl strávit 30 let na dovolené (v důchodu).

1
Před 2 roky

Těch 500 g zeleniny je na jakou dobu? Pokud na rok, tak jsem v pohodě 😄.

2
Před 2 roky

Já bych se chtěl dožít sta let. Ale v mladším věku.

8
Před 2 roky
Dvořák Vladimír

Souhlas, je mi 70+ a bývalo to lepší

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt