1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nejhorší je, když člověk vyrůstá v narcistické rodině a vůbec mu nepříjde, že žije zase s narcistou,který na něm parazituje. A jak tady píší, pohádka s princem na bílém koni, který Vás zachráníl , se mění na noční můru s psychopatem, který Vás vysává a poukazuje jen na Vaše nedostatky. Po rozvodu jsem se dávala dohromady, naštěstí jen 2 roky a našla si hodného muže. Pak začla ta pravá pohádka. Přeji ostatním, ať najdou sílu se oprostit a najít si někoho , kdo je bude mít rád takové , jací jsou.

44
Před 2 roky
Silvie Valčuhová

Jako byste mi mluvila z duše. Také jsem se od jednoho takového muže odprostila... hubená, rozklepaná, vystresovaná. Teď mám báječného, milujícího muže a jsem spokojená. Ale chtělo to sílu odejít, někdy se divím, jak jsem to dokázala.

22

Mam bohužel takového člověka v rodině a jeho partnerka opravdu uvěřila , že bez nej nic nezvládne … bývala krásná , chytrá a sebevědomá holka . Trápí se tím celá rodina …

4
Před 2 roky

Ženy co toto píšou o mužích a chovají se k mužům jako prasata, si nezaslouží být matkami, je to odpad tohoto světa.

12
Jindrich Kočí

Ty máš dost. Tady se ukazuje že to je fakt. Když tohle dokážeš napsat., Nejlépe aby žena držela pusu a krok ne?! Aby si vás zasloužila. Bohové 🙄🤦‍♀️

3
Před 2 roky

Žila jsem 4r s manipulátorem ,narcistou.Ze začátku to bylo pěkné,ale postupem času jsem zjistila, že mi lže,herec, ponižoval mě před ostatními, vše sváděl na mě a on byl ten nejlepší bez chyb.Prostě bezpáteřní hajzl.Tak jsem ho vyhodila ze svého bytu.Dluží mi peníze a ukradl mi auto.Mým synům (2)napsal(ti už se mnou nebydlí)že patřím do Bohnic a chtěl mě tam nechat odvést,aby mohl bydlet v mém bytě i s mým pejskem.Když jsem ho brala k sobě,tak bydlel v obytném autě.A přiživoval se všude.Zjistila jsem, že tak se choval i ke 2manželkám,první žena kvůli němu začala pít alkohol a druhá bohužel onemocněla a pak zemřela.Jsem šťastná, že jsem teď sama.Kvůli němu jsem měla a mám psychické problémy.Nepřeji mu nic zlého,ale myslím si, že takový hajzl,se potrestá sám...

7
Před 2 roky

Da se vubec odpustit?

Da se zit normalne?

Furt vzpominky,furt vycitky ze za to muzu ja... Porad nesebevedoma zena.

Nejhorsi na tom je ze mame spolu dítě.

Jak to udelat? Jak to prejit? Jak jit dal?

1
Petra Andersova

Odpustit se dá ve smyslu PUSTIT to OD SEBE, NEnenávidět ho, úplně (nebo aspoň co nejvíc) ho ve své mysli "vypnout". Prosím, vyhledejte terapeuta! Např. pan Dvořák (myslím že Jan) má na youtube vynikající videa o narcistech a jejich obětech, lze ho kontaktovat, pomůže vám! Ale zdaleka není sám, tohle téma teď už naštěstí docela jede a mnozí velmi dobří odborníci se tím zabývají. Můžete najít i pomoc v případě soudních tahanic, kdy narcista oblbuje všechny přítomné u soudu a ničí vás i tam. Nenechte to být, uzdravte se, i kvůli dítěti! Bohužel pokud je společné dítě, nelze se odstřihnout úplně (tj. změnit si telefon a kontakt zrušit absolutně), ale přesto se můžete uzdravit a stát se vůči němu imunní, dospělou a být i šťastná. Vím o čem mluvím - částečně vlastní zkušenost (ještě z doby, kdy tahle osvěta nebyla), ale hlavně moje dcera má s takovým...děti 3, slovy TŘI! (a jsou to naštěstí a neuvěřitelně fakt skvělé děti, ovšem užily si svoje). Byla hubená a psychicky (i fyzicky) úplně rozbitá. Nakonec to dokázala, odejít, ustát jeho nekonečné následné psychické útoky i stalking, a neuvěřitelně "vyrostla". Až potom potkala dobrého chlapa (a rodinu ještě rozšířila 🙂). Samozřejmě "tamten" jim do života přes děti zasahuje stále, snaží se ubližovat, ale naučili se tomu čelit s důstojností, láskou a většinou i klidem, prostě většinou jsou nad věcí - je to jako když malej vzteklej pejsek štěká na dospělé lidi.. Prosím, udělejte všechno pro své uzdravení - váš cenný život, vaše nějaké jedinečné nadání (nevím jaké máte zrovna vy) za to stojí, jste drahocenná, stejně tak vaše dítě!..

1
Před 2 roky

Ano,moje snacha je narcistická osobnost.Syn napřed z trápení s ní přibral,pak onemocněl ale nesměl a tak pracoval tak že vylezl z auta a umřel.Naprosto vyčerpaný.Stačil jí postavit dům na pozemku který jsem já dala.Ted nutí děti aby se vzdali dědictví.Ted je potřebuje a tak mají pocit jediného člověka na světě komu mohou věřit.Fackovací panák jsem přitom napřed byla já.Přestala sjem s ní mluvit když mne těžce urazila a tak byl na forhontě syn.Ted je po smrti a pustila se do nastávajícího zetě.Něco tak zlého si nikdo neumí představit ale pozná to jen ten na koho je mířeno.Ti ostatní se diví a vyčítají právě tomu kdo je fackovací panák.Jakko první ale byla fackovacím panákem její narozená dcera.Říkala že jí trápí.Dítě.Malé.To nepochopíte dokud nezažijete.Já jako tchýně bych jí musela dávat důchod,pracovat do úmoru a sloužit a všechno ALE NAPROSTO VŠECHNO BY BYLO MÁLO A ŠPATNĚ.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt